A z tą 3-4 cieczką to bywa różnie. U Basty to by wypadło gdzieś po ukończeniu 6 lat

Moderatorzy: BACHMATsforanemroda, eliza
Brawo tropicielZbyszekC pisze: Czyżby Amon miał coś z tym wspólnego. Tam była nie dość, że pedofilia to jeszcze kazirodztwo?
A własnie, że raczej licealistkęDarianna pisze:trudno porównywać licealistkę do 11 miesięcznej suki. Jak robić alegorie to raczej na poziomie 6 klasa podstawówki, myślę, że tak proporcjonalnie bardziej odzwierciedla proporcje.
Szkoda że nie chcesz potraktować tej dyskusji poważnie, zwłaszcza, że ty założyłeś ten wątek….No cóż - twoja wiedza tajemna nadal pozostanie twoją wiedzą tajemną...przynajmniej dla mnieZbyszekC pisze:Ania , czy nie za dużo żądasz ode mnie. Może mam też powiedzieć na kogo będę głosował i dlaczego niezgodnie z zaleceniami proboszcza w podkarpackiem![]()
Ale jak bedziesz bardzo zainteresowana nabyciem szczeniaka to zadzwoń. Wtedy może po znajomości ci powiem. I jedno i drugie![]()
Jak niepotrzebne to po co było zakładać ? Nic nie rozumiem….ZbyszekC pisze: I jeszcze jedno. Wątek możesz przenieśc w dowolne miejsce. Możesz też usunąć. Mnie to, jak zaznaczyłem na początku, nie jest szczególnie potrzebne. Po prostu, zgodnie z twoją sugestią próbowałem trochę temat uspokoić.
A to następnym razem w pierwszym poście zaznacz może czyją wiedzę i doświadczenie szanujeszZbyszekC pisze:Ps. No może z wyjątkiem wpisu agag. Jedyny jako wynikający z wiedzy i doświadczenia wart jest zachowania.
No dlatego, że bywa różnie napisałam, że uśredniając byłoby to po ukończeniu dwóch lat.hania pisze:A z tą 3-4 cieczką to bywa różnie. U Basty to by wypadło gdzieś po ukończeniu 6 lat
ZbyszekC pisze: Może mam też powiedzieć na kogo będę głosował i dlaczego niezgodnie z zaleceniami proboszcza w podkarpackiem![]()