A dlaczego nie? Z weterynaryjnego punktu widzenia roczna suka ogara jest dorosłym, rozwiniętym psem i spokojnie może mieć szczeniaki.Danusia pisze: 2.pisze Bea
....." wet położnik określił ją jako w pełni dojrzałą ".......
Moja Droga nie zamiataj pod dywan, żaden prawdziwy "wet położnik" nie wyda dla dzieciaka takiej opinii
4. pisze Danuta
To już chyba własciciele psów powinni wiedzieć jeśli jeszcze jakiś krył i Aneta. W czasie gdy ja sie nią zajmowałam żadne krycie nie miało miejsca.No to w końcu kto krył Cyran, kto jeszcze?????
Nie wiem jak Bea ale ja dla frajdy miałam wstępną listę reproduktorów jak miała 4 miesiace.nie wypisuj, ze jak suczka ma 10 miesięcy to już znasz reproduktora...
6....dalej piszesz
Myślę, że już trochę przeginasz. Po pierwsze dlaczego wątpliwości co do ojcostwa, jeżeli krycie nie było "tajne"? Po drugie - jakoś nikt nie poddaje w wątpliwosć innych kryć w domach gdzie są psy i suki więc dlaczego akurat to?... "badania genetyczne są do zrobienia i Aneta nie widzi problemu w tym względzie. Tak samo właściciel Cyrana".....
jesteście bardzo pewni siebie na pokaz, a tak naprawdę pewności nie macie żadnych i badań też nie będziecie robić....
Chyba ze taki pic jak z wetem położnikiem
Dlaczego nie wiadomo?7. dalej
'....Dostałyśmy zgodę na ten miot ...."
zgoda jest a na końcu nie wiadomo jak to było z tym kryciem i ojcostwem......
Ja rozumiem wyrażanie opinii jak komuś się coś nie podoba, ale nie nakręcajmy się przesadnie. Szczególnie, że teraz jest forumowy nalot na jednego hodowcę a pozostałych i tak obgaduje się za plecami.