z Zagrajboru
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Re: z Zagrajboru
Ja też się nie mogę doczekać i szkoda mi że nie mam w tym czasie wyjazdu w Wasze strony;)
Trzymam kciuki za mamcię.
Trzymam kciuki za mamcię.
- ania N
- Gadu-Gadu: 0
A Ja myślałam że termin bliżej 11 - tego. A tu tydzień dłużej będę paznokcie obgryzać. 

„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Iza i Sławek
- Kontakt:
To aby uprzyjemnić konsumpcję paznokci, mam przyjemność poinformowania, że szczeniorki imiona na literę F dostaną
Wesna z Gończaków
A czy szanowny hodowca pamięta, że ja już jakiś czas wproszona jestem na "przegląd" miotu? 
bo ja pamiętam

bo ja pamiętam

- Iza i Sławek
- Kontakt:
ale zaczekasz przynajmniej do urodzin ?
A poważnie, jestem zwolennikiem teorii, że im więcej ludzi widzą szczeniaki wokól siebie, tym lepiej
(uprzedzę ataki purystów
-oczywiście przy zachowaniu wymaganej higieny)
A poważnie, jestem zwolennikiem teorii, że im więcej ludzi widzą szczeniaki wokól siebie, tym lepiej
(uprzedzę ataki purystów

Wesna z Gończaków
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
F jak Fiona
Frezja, fiołek, foka, fikcja, fajna,figiel, frajda i nie mam zeszytu koło siebie aby coś jeszcze dopisać...
Frezja, fiołek, foka, fikcja, fajna,figiel, frajda i nie mam zeszytu koło siebie aby coś jeszcze dopisać...
i jeszcze trochę też poczekam bo ja nie jestem aż taką entuzjastką "robaczków";)Iza i Sławek pisze:ale zaczekasz przynajmniej do urodzin ?
(uprzedzę ataki purystów-oczywiście przy zachowaniu wymaganej higieny)
Ja jestem zwolennikiem teorii, że pierwsze dwa tygodnie to jest czas dla suki i szczeniaków i osobiście unikałabym "wycieczek" a potem już ok...I faktycznie po zabawie z pieskami trzeba myć ręce

- Iza i Sławek
- Kontakt:
W kwestii imion Ogarzych jestem tradycjonalistą - muszą "śpiewać"
Mam kilka propozycji, ale jestem przekonany że szczeniaki same jakieś sobie wybiorą
podsyłajcie, im więcej tym lepiej (może kiedyś stworzymy kalendarz? W innych rasach chyba nie obchodzą imienin
)
A najbardziej nam w uszach grają : Fraszka, Fletnia, Fantazja,Finazja, Fortuna, Faworyt, Fenomen, Figiel, Fart oraz bardzo, bardzo kusi mnie imię Fetysz, ale boję sie skojarzeń
Mam kilka propozycji, ale jestem przekonany że szczeniaki same jakieś sobie wybiorą

podsyłajcie, im więcej tym lepiej (może kiedyś stworzymy kalendarz? W innych rasach chyba nie obchodzą imienin

A najbardziej nam w uszach grają : Fraszka, Fletnia, Fantazja,Finazja, Fortuna, Faworyt, Fenomen, Figiel, Fart oraz bardzo, bardzo kusi mnie imię Fetysz, ale boję sie skojarzeń

Wesna z Gończaków