Byle zdrowo i szczęśliwie...czego życzę (wszystkim) przyszłym mamom

OT
Aganowaczek...oj...burze...współczuję...
Agaaganowaczek pisze:Ciekawe, która z nas urodzi wcześniej? Gamcia czy ja (bo ja od dziś w szpitalu)?
Nie mogę....nie mam w papierach wbitej hodowlankiBasiaM pisze:Aga a gdzie jest Twój wątek w zapowiadanych miotach ? Bo nie widzę
Nie miałam takiego zamiaru, nie mam uprawnień to karceniaaganowaczek pisze:Już czuję się skarcona za offaSorry
![]()
E, ja się świetnie bawię.aganowaczek pisze:Już czuję się skarcona za offaSorry
:
A co koń na to?aganowaczek pisze: Ale w niedzielę jeszcze wgramoliłam sie na konia, tak więc nie jest najgorzej![]()
Czyli co? Warunkowe ?aganowaczek pisze:Nie mogę....nie mam w papierach wbitej hodowlanki
Troszku zdziwiony zmianą klasy wagowej, ale niespecjalnieogończyk pisze:A co koń na to?
Nic nie rozumiem…ania N pisze:Świetne wieści. (na które czekamy już od lutego)
Oj fajna, fajna!!! I jaka charakterna!kwadra pisze:Super ze lokisowi udało sie znaleśc taka fajna babeczke
Oj tam, oj tam… ja sama jeszcze nie wierzę…Danusia pisze:..ale Danusia trzymała nas w niepewności.
Oj tak, Basiu, tak… Święte słowa…BasiaM pisze:Danusia pewnie nie mogła się otrząsnąć z wieści, że wkońcu babcią zostanie
Ja też czekam… Ale o ile bardziej niecierpliwie…Chaszczy pisze:Cieszymy się i czekamy na szczeniaczki.
Aga fajnie, że mimo niewygód dobry humor Ci dopisuje. Szacuj za sportowe wyczyny z brzuszkiemaganowaczek pisze:Ale w niedzielę jeszcze wgramoliłam sie na konia, tak więc nie jest najgorzej
Według moich nieprofesjonalnych obliczeń termin Gamci przypada na 5 lub 6 czerwca. Mam nadzieję, że ona też już przygotowuje sobie porodówkę.aganowaczek pisze:Ciekawe, która z nas urodzi wcześniej? Gamcia czy ja (bo ja od dziś w szpitalu)?