ŁAKOMY JAK OGAR
- panbazyl
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
Re: ŁAKOMY JAK OGAR
tak, tylko ta orka na ugorze wcześniej to kosmos!!! Ale fakt - potem coraz mniej znajomych sie w chałupie pojawia, bo nie każdy wytrzymuje z babą co ich pieskom/dzieciom nie pozwala na łażenie po ścianach, skakanie z urwiska i sikanie na stary piec.zybalowie pisze:Helgi mają łatwiejsze życie. Więcej pracy, ale potem życie łatwiejsze
ale nawet z łakomego labradora czy ogara potrafię zrobić porządnego psa.
labradory i ogar
rozety na zamówienie https://www.facebook.com/HerbuBazylFciKennel" onclick="window.open(this.href);return false;

tak, tylko ta orka na ugorze wcześniej to kosmos!!!

Ja mam tak: albo szkoleniowcy lub psiarze ze stowarzyszenia, więc ich psom granic wytyczać nie trzeba, albo rodzinka, która psów generalnie raczej nie lubi i ordnung im pasuje.
Kiedyś miałam problem z moim żarłaczem brązowym, wyrywającym dzieciom jedzenie z rąk. Jaki to był wstyd

Wystaczyły cztery lata w stadzie C. Dziś mijają 
A tak naprawdę to on zawsze taki był

A tak naprawdę to on zawsze taki był

- Załączniki
-
- Ciasteczka.jpg (96.94 KiB) Przejrzano 3912 razy
-
- Ciasteczka 1.jpg (108.02 KiB) Przejrzano 3916 razy
"Moim prawdziwym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia." - Arthur Schopenhauer
- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:

Musiałby mieć pańcie lekarza. Normalny ludź to nawet o czymś takim nie słyszał 

"Moim prawdziwym obowiązkiem jest ocalić własne marzenia." - Arthur Schopenhauer
- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:

Możliwe o dziwo. Nasza pannica raz się przeżarła w wieku kilku miesięcy, kiedy opanowała otwieranie drzwi tzw. do siebieqzia pisze: No to może się tak przeżarł, że już więcej nie może.Choć to chyba nie możliwe u ogara.

Ja myśle, że nie jest przeżarty tylko dobrze wychowany i bez pytania nie bierze
Wiem co mówię bo mam takiego jednego w domu
o drugim osobniku nie wspomnę bo to to pożera wszystko i znajduje takie skarby na półkach , o których ja zapominam 

Wiem co mówię bo mam takiego jednego w domu