MA DOM!!! Młody OGAR POLSKI za kratami- czy ktoś go pokocha?
- Ola i Dunaj
- Gadu-Gadu: 9495783
Re: Młody OGAR POLSKI za kratami- czy ktoś go pokocha?
A co Roket ma na tylnych łapach ? Połówki skarpetek ? 

Utopista widzi raj,
realista widzi raj plus węża.
Helmut Walters
realista widzi raj plus węża.
Helmut Walters
Podczas kastracji Pani weterynarz usunęła Rokecikowi z tylnych łapek pazurki bo mu wrastaly. Tydzień biegał w skarpetkach (zielonych i niebieskich;-) w tej chwili wszystkie ranki i po kastracji i po pazurkach pięknie się wygoiły więc już skarpetek nie musi nosić
Pięknie wygląda w tej czerwonej obroży, ma też antykleszczową Bayera, dostaje smakołyki ,a to wszystko dzięki Pani Beacie 

Ależ ten Rokecik jest fajny
Mam nadzieję, że będzie naszym kumplem spacerowym

Jednak szukamy nadal domu dla Rokecika ;-( Pan wybral innego psiaka, też ze schroniska... 

Ech ... wielka szkodaasik87 pisze:Jednak szukamy nadal domu dla Rokecika ;-( Pan wybral innego psiaka, też ze schroniska...

Wiem, że Pan miał ciężki orzech do zgryzienia bo w tym samym czasie wysłał zapytanie o dwa różne pieski i obydwa schroniska wydały zgodę na adopcję.....
Tak bywa. W każdym razie na pewno piesek będzie mieć super domek a dla Rokecika też na pewno coś się znajdzie

Kochani, szukamy i pytamy...to przemiły psiak i bardzo potrzebuje swego opiekuna...spragniony czułości i serca Roket nadal czeka na DOM!!!
- Załączniki
-
- Roket 0.jpg (185.44 KiB) Przejrzano 1798 razy
-
- Roket 2.jpg (103.26 KiB) Przejrzano 1798 razy
-
- Roket 4.jpg (106.01 KiB) Przejrzano 1793 razy
Roket nadal czeka. Ma płatne ogłoszenia i wiele wejść. Ludzie dzwonią ale albo nieodpowiedzialni jacyś albo o dziwo jak się dowiadują, że pies wykastrowany- rezygnują
No i dobrze. Pies nie trafi do rozmnażalni, a zresztą szukamy dla niego naprawdę wyjątkowych opiekunów. Asia wolontariuszka to wyjątkowa osoba
, naprawdę go kocha i czuwa.
Dzisiaj wysłałam na Roketa ulubione paróweczki grosz. Roket codziennie jest wyprowadzany na długie spacery, dostaje smakołyki...tyle, że CZEKA nadal....

No i dobrze. Pies nie trafi do rozmnażalni, a zresztą szukamy dla niego naprawdę wyjątkowych opiekunów. Asia wolontariuszka to wyjątkowa osoba

Dzisiaj wysłałam na Roketa ulubione paróweczki grosz. Roket codziennie jest wyprowadzany na długie spacery, dostaje smakołyki...tyle, że CZEKA nadal....
Mam 577 wejść na gratkę...a domu jak nie ma tak nie ma...
BasiuM, pomocy,czy zobisz małemu inne ogłoszenia?

BasiuM, pomocy,czy zobisz małemu inne ogłoszenia?

Postaram się coś wydłubać dziś lub jutrobea100 pisze:BasiuM, pomocy,czy zobisz małemu inne ogłoszenia?

Ty nigdy nie odmawiasz jak pies w potrzebie. Kocham Cię wiesz?