Niemen ze Stadniny Cisowiec czyli Kajak ma bloga :)
Re: PIES (Ogar?) w zatoce Czarnego w Chrewcie.
Życzę zdrowia z całego serca, historia naprawdę niezwykła. Ale bez wątpienia z happy endem.gusia0106 pisze: Kajaczek trochę nam choruje - morfologia jako tako, ale są kryształy w moczu i jakieś tam wałeczki
Na razie je Trovet, za miesiąc badanie kontrolne.
Jeśli się okaże, że nic nie lepiej, dokładniej przyglądamy się nerkom.
Włóczęga nie wyszła mu na dobre - miał zapalenie pęcherza, cewki moczowej, dróg moczowych, ale antybiotyk z tym sobie poradził.
Jako, że się znamy z Anią Wjuż do niej dzwoniła, żeby powiedzieć, że Kajakczek jest nasz.
A w zasadzie mojego TZta, który kocha go nieprzytomnie
Załóżcie bloga, proszę

- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Witam Was serdecznie, takiego obrotu sprawy sobie nie wyobrażałam za nic na świecie. Cieszę się, że odezwaliście się na ogarkowie bo ja wydzwaniałam w poszukiwaniu nowych właścicieli Niemena, ale ciężko było 

A my nasze dane zostawialiśmy gdzie się dało
U myśliwych, u weterynarzy, w sklepach z artykulami dla zwierząt, na kempingu w Chrewcie..
No ale najważniejsze, że się znaleźliśmy

U myśliwych, u weterynarzy, w sklepach z artykulami dla zwierząt, na kempingu w Chrewcie..

No ale najważniejsze, że się znaleźliśmy

- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Przejrzałam wątek na dogo i piękny jest Niemen vel Kajak
Zdrówka życzę i pisz u nas o nim jak postępy w socjalizacji i ogólnym stanie psiaka
A swoją drogą pomysł z wycieraczkami ekstra

Zdrówka życzę i pisz u nas o nim jak postępy w socjalizacji i ogólnym stanie psiaka

Aszemi pisze:Przejrzałam wątek na dogo i piękny jest Niemen vel Kajak![]()
Zdrówka życzę i pisz u nas o nim jak postępy w socjalizacji i ogólnym stanie psiaka![]()

Teraz już wycieraczki nie są konieczne

Dla niewtajemniczonych....Kajuś bardzo bał się chodzić po gładkich powierzchniach - wejście do kuchni po kaflach było nieosiągalnym celem

W dalszym ciągu jest tak, że nie przemieszcza się swobodnie po gładkich powierzchniach, ale już się przemieszcza. Śmiesznie wysoko podnosi łapki do góry i bardzo delikatnie stawia je na powierzchni

A od przedwczoraj zaczęłam go klikać

- Asiun
- Gadu-Gadu: 4129240
Witajcie
Cudny jest misiak i na niektórych zdjęciach strasznie podobny do mojego Orika

Cudny jest misiak i na niektórych zdjęciach strasznie podobny do mojego Orika

- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Cisowiec w końcuAsiun pisze:i na niektórych zdjęciach strasznie podobny do mojego Orika

Też przeczytałam z dogomanii
,no ogr zawładnął Waszymi sercami już całkowicie ,fajnie,że przybyli nowi ogaromaniacy
,Kajak miał dużo szczęścia ,że trafił na Was ,no Wy też
Muszę przyznać ,że chociaż ogry pięknie prezentują się w terenie ,to jemu baardzo do twarzy
w Waszym mieszkanku
,ogr cywilizowany
A czy można wiedzieć kiedy będziecie w Bieszczadach w październiku ?Może byśmy się z naszymi wybrali?

Muszę przyznać ,że chociaż ogry pięknie prezentują się w terenie ,to jemu baardzo do twarzy

A czy można wiedzieć kiedy będziecie w Bieszczadach w październiku ?Może byśmy się z naszymi wybrali?