No owszem - a jak Jacek przejrzał link który podesłałaś to się dopiero napaliłmonik pisze:Chodziło o dog trekking?
Jest co roku w Polsce taka impreza organizowana
http://www.dogtrekking.com.pl/" onclick="window.open(this.href);return false;
A do czego w aucie montujecie te szelki - bo ja też się nad tym zastanawiałamkwadra pisze:O widze ze Fiord ma z Gapa cos wspolnego:)
nr 2 to szelki zaprzęgowe, tylko Gapek korzysta z nich w aucie bo wszystkie szelki które miały służyć za psie pasy okazały się za słabe:P
No to ja proponuję taką masówkę ogarkową, może ktoś jeszcze by się na to skusił,ania N pisze:No owszem - a jak Jacek przejrzał link który podesłałaś to się dopiero napalił![]()
Ja po górach nie chodzę, ale kiedyś zapisałam się na obóz wędrowny na Kaukaz i przeżyłamBasiaM pisze:Trochę tu pooffujemy .... ale pomysł fajny z tym trekkingiem![]()
My do Brennej mamy bliziutko...trasę wyznaczoną na ten rok - 25km po górach - znam doskonale![]()
Powiem jeszcze tak.... jeśli ktoś nie chodzi po górach i nie ma zaprawy....to może nie dać rady zrobić tej trasy
Jestem zakasiawro pisze:to może założymy temat na ogarkowie góry-trasy-szlaki itp...?