Uroczy wypłosz

A jakie ma pazury!

Ania malowałaś mu?
Chudy to on jest (ale dla mnie większość jest za chuda

), ale wydaje się być w całkiem dobrej formie... Jak na kilkutygodniową tułaczkę i raptem dwa tygodnie pod opieką w schronie, to powiedziałabym, że on wygląda świetnie i nawet po zdjęciach widać, jak szybko się adaptuje do nowych warunków i jak łatwo przychodzi mu zaakceptowanie nowego otoczenia. On to zna. Myślę, że ma właściciela, ktoś o niego naprawdę dbał.
Wiem ile czasu trwało przywracanie przyzwoitego wyglądu Etnie. W schronie na pewno go odkarmili i zrobili, co było niezbędne, ale cudotwórcami nie są i w 14 dni z dzikusa top-modela nie zrobili.
Myślę, że Jura mieszkał w domu (co oczywiście nie wyklucza myśliwego jako właściciela) i albo zwiał, albo zaczął być "uciążliwy" (co by tłumaczyło to, że nikt go nie szuka).
Aniu, czy Hania określiła bliżej wiek, czy tylko powiedziała, że nie ma 2 lat? Może on jeszcze urośnie...Calvados rósł jeszcze po ukończeniu roku i nie dam sobie głowy uciąć, że już przestał

Ogi miał 11 miesięcy jak go kupiliśmy i też sporo jeszcze urósł.
Może nasz Jura nie powiedział jeszcze ostatniego słowa w kwestii swojego wyglądu i rzeczywiście Wigro ma rację i młody okaże się "szczęśliwym trafem" w mixie "naszej drużyny".