I co Wy na to?
Re: I co Wy na to?
Zostań zarejestrowanym hodowcą RODOWÓD TYLKO 10zł.
http://tomaszowmazowiecki.naszemiasto.p ... t,ido.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie musisz do nas przyjeżdżać ani my nie przyjeżdżamy do Ciebie.
Wszystko załatwiasz elektronicznie.
Jakie to proste...

http://tomaszowmazowiecki.naszemiasto.p ... t,ido.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie musisz do nas przyjeżdżać ani my nie przyjeżdżamy do Ciebie.
Wszystko załatwiasz elektronicznie.
Jakie to proste...

http://dogandcat.pl/oplaty/" onclick="window.open(this.href);return false;
Opłaty inne są , spokojnie
Swoją drogą na stronie są przede wszystkim opłaty ..reszta się buduje:)
Szkoda, że nikt nie wrzucił statutu i zarządu ...czyli informacji w co się człowiek pakuje płacąc cokolwiek
Opłaty inne są , spokojnie

Swoją drogą na stronie są przede wszystkim opłaty ..reszta się buduje:)
Szkoda, że nikt nie wrzucił statutu i zarządu ...czyli informacji w co się człowiek pakuje płacąc cokolwiek

Również nigdzie nie ma żadnego nazwiska...
Za to wypełniając deklarację członkowską należy podpisać:
Niniejszym zobowiązuję się do przestrzegania postanowień Statutu, Regulaminów, Uchwał i
innych Zarządzeń Władz S.H. D&C, a także regularnie opłacać składki członkowskie oraz inne
zobowiązania finansowe będące udziałem członków S.H. D&C.
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez S.H. D&C zgodnie z Ustawą
o ochronie danych osobowych /Dz.U.133 poz. 833 z 1997r. z późniejszymi zmianami /
Szalenie mi się podoba tajemnicza organizacja - chyba się zapiszę
Za to wypełniając deklarację członkowską należy podpisać:
Niniejszym zobowiązuję się do przestrzegania postanowień Statutu, Regulaminów, Uchwał i
innych Zarządzeń Władz S.H. D&C, a także regularnie opłacać składki członkowskie oraz inne
zobowiązania finansowe będące udziałem członków S.H. D&C.
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez S.H. D&C zgodnie z Ustawą
o ochronie danych osobowych /Dz.U.133 poz. 833 z 1997r. z późniejszymi zmianami /
Szalenie mi się podoba tajemnicza organizacja - chyba się zapiszę

- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
Żyć nie umierać. A ja ostatnio jak ta głupia wywaliłam prawie 200 zł w ZKwP na składki i wpisowe Kuby, bo teraz MP musi być członkiem.

Dlatego pisałam, że nie ma zarząduDanuta pisze:Również nigdzie nie ma żadnego nazwiska...

Wiesz, tam też składki trochę wynoszą jak się podliczy...a gwarancji błyskotliwej kariery młodego prezentera nie maqzia pisze:Żyć nie umierać. A ja ostatnio jak ta głupia wywaliłam prawie 200 zł w ZKwP na składki i wpisowe Kuby, bo teraz MP musi być członkiem.![]()

- Iza i Sławek
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
Tylko przez przypadek, się nie zapisujcie !!!
Zgodnie ze statutem ZKwP członek nie może być członkiem innej organizacji kynologicznej.
Zresztą to i tak tylko przykrywka do obejścia zakazu handlu. Coś jak kultowa już obroża za 500 zł + szczeniak gratis.
A przy okazji, Kasiu, a jak MP nie ma 16 lat? Zlikwidowali grupę młodszą?
S.
Zgodnie ze statutem ZKwP członek nie może być członkiem innej organizacji kynologicznej.
Zresztą to i tak tylko przykrywka do obejścia zakazu handlu. Coś jak kultowa już obroża za 500 zł + szczeniak gratis.
A przy okazji, Kasiu, a jak MP nie ma 16 lat? Zlikwidowali grupę młodszą?
S.
Wesna z Gończaków
Skoro to jest taka tajemnicza organizacja to myślę, że członkowie też będą tajni i nikt się nie dowieIza i Sławek pisze:Tylko przez przypadek, się nie zapisujcie !!!

Heh... Mnie ręce opadają...

- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
Jak MP nie ma 16 lat to nie może być
członkiem ZKwp. Ale mój prywatny MP już ma.
Ostatnio pozmieniali dzieciakom regulamin i jest sporo dziwnych przepisów, które wielu dzieciom utrudniają startowanie. Bardzo nam się to nie podoba i mamy zamiar napisać protest.

A ja chcę się zapisać do tego zarządu, może finansowo stanę na nogi 

"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."