Węszynosy
- weszynoska
- Gadu-Gadu: 9111199
- Kontakt:
Re: Węszynosy
Szpikuję szpikuję...własnie ten szpik kończą na filmiku...wyjadać z kości
teraz jest okres największego wzrostu i nabierania masy....szczeniaki są całe dnie na dworze, ładują się na fotel w korytarzu tylko na drzemkę...spalają to co zjedzą, a apetyty mają ogromniaste....
za miesiąc, dwa...już nie będą tak rosnąć
teraz jest okres największego wzrostu i nabierania masy....szczeniaki są całe dnie na dworze, ładują się na fotel w korytarzu tylko na drzemkę...spalają to co zjedzą, a apetyty mają ogromniaste....
za miesiąc, dwa...już nie będą tak rosnąć
- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Teraz najfajniej wyglądają te długaśne łapki nie proporcjonalne do reszty ciała są fantastyczne 

Oj bardzo podobna Zadra do Zojki i tak samo Zojka podbiera kość Łazikowi,jak już jest zmęczony obgryzaniem,czy aby Zadra nie szefuje towarzystwu ? 

- weszynoska
- Kontakt:
nulka pisze:Oj bardzo podobna Zadra do Zojki i tak samo Zojka podbiera kość Łazikowi,jak już jest zmęczony obgryzaniem,czy aby Zadra nie szefuje towarzystwu ?
stadu szefuję ja

No chwileczkę z tego co mówisz węszynosko to stadko się świetnie samo bawi ,więc ktoś musi byc szefem w tym stadku ,nie mów ,ze jak obiad gotujesz i sprzatasz to jestes jednocześnie szefem stada
,no ale to jest dobry pomysł 

Hahahahahaha mnie ubawiło, jak na filmiku Diuna, kiedy nie udało się jej odebrać kości, nagle przewróciła się i zaczęła udawać, że ona to w zupełnie innym celu do maluchów podbiegła... 

- weszynoska
- Kontakt:
nulka pisze:No chwileczkę z tego co mówisz węszynosko to stadko się świetnie samo bawi ,więc ktoś musi byc szefem w tym stadku ,nie mów ,ze jak obiad gotujesz i sprzatasz to jestes jednocześnie szefem stada,no ale to jest dobry pomysł
stado się bawi...bo im pozwoliłam

a jak gotuję...to dopiero jestem szefową

- weszynoska
- Kontakt:
Agata pisze:Hahahahahaha mnie ubawiło, jak na filmiku Diuna, kiedy nie udało się jej odebrać kości, nagle przewróciła się i zaczęła udawać, że ona to w zupełnie innym celu do maluchów podbiegła...
też się uśmiałam z tego
- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Zwykle filmów nie ładuję- nie przy moim necie- ale zachęcona wczytałam i to mistrzostwo co Diuna zrobiłaAgata pisze:Hahahahahaha mnie ubawiło, jak na filmiku Diuna, kiedy nie udało się jej odebrać kości, nagle przewróciła się i zaczęła udawać, że ona to w zupełnie innym celu do maluchów podbiegła...

Ale się małe smarki ruszają, jak w balecie i bardzo "zestresowane".
Ogar dobry:Gęby długiej. Paznokci tępych. Zadu przestronnego, łakomy, zwajca.