UGIER Poszły w Las
- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Re: UGIER Poszły w Las
Faktycznie bałwanki aż ciężko uwierzyć że to takie kameleony 

- ania N
- Gadu-Gadu: 0
Monik - to Ci Hania pracę domową zadała.hania pisze:Monik
Ja poproszę fotki jednego szczeniaka co 3 dni. Jestem bardzo ciekawa jak posuwa się wybarwiane.

„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
takie GOCHYFaktycznie bałwanki aż ciężko uwierzyć że to takie kameleony

Ale to tak samo jak dalmatyńczyki i myślę, że ACD właśnie też po tej rasie tę cechę odziedziczyły. Podobno dalmatyńczyk też gdzieś tam trochę namieszał

Niektóre już zaczynają dostawać szarego koloru pod pachami,ania N pisze:Monik - to Ci Hania pracę domową zadała.hania pisze:Monik
Ja poproszę fotki jednego szczeniaka co 3 dni. Jestem bardzo ciekawa jak posuwa się wybarwiane.![]()
![]()
Gratulacje dla mamy białasków. (My też jesteśmy ciekawi wybarwiania)
chyba od niemycia się

Zaraz wrzucę kilka fotek z wczoraj

Po 150tabletach amino-biotyny szczeniakom nic nie było, za to ja musiałam z Blue wychodzić kilka razy w nocy

Ostatnio zmieniony wtorek 12 sty 2010, 09:22 przez monik, łącznie zmieniany 1 raz.
A latem się zrobią żółte, a jesienią czerwone? Znaczy dojrzewają jak jabłuszka?
jasnehania pisze:A latem się zrobią żółte, a jesienią czerwone? Znaczy dojrzewają jak jabłuszka?

Wesoła, śpiąca gromadka

Amigo

Ankara

Arizona

Aborginal

Ankara i Ayers Rock

Aisha

Asterix

Arion i Arizona

Asterix, Ankara i Arabesque

No wystarczy już, bo zaraz dostanę bana, że wrzucam tutaj zdjęcia jakichś "OBCYCH"

Podobają mi się piegowate 

No zobaczymy, co z tych piegowatych wyrośnie, czy też "piegowate" czy normalne niebieskiehania pisze:Podobają mi się piegowate

Gdzie człowiek nie spojrzy tam biało : za oknem, w kojcu... 
Niech rosną zdrowie i duże...w granicy wzorca

DziękujęAnia W pisze:Gdzie człowiek nie spojrzy tam biało : za oknem, w kojcu...