Cykada Goniwiatr
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Re: Cykada Goniwiatr
Wilga, Tomo pyta czy to Twój połów bo sezon na szczupaka rozpoczęłaś konkretnie!!
Może jakieś warsztaty spinningowe
?
Może jakieś warsztaty spinningowe

Był też większy - 6,5 kg. Oprócz szczupaka są też leszcze po 2-2,5 kg, węgorze i drobnica. Od czerwca będzie sandacz - to info dla Sarabandy. Niestety to połów sieciowy, wszystko w ramach przebudowy rybostanu w jez. Łebsko w SPN, legalnie.
Długi weekend się kończy, kilka zdjęć z naszego wiosennego urlopu. Gosia szykuj się i psy też, Łeba czeka 
Pozdrawiamy

Pozdrawiamy
- Angelika
- Gadu-Gadu: 0

Odliczamy dni i godzinyWilga pisze:Długi weekend się kończy, kilka zdjęć z naszego wiosennego urlopu. Gosia szykuj się i psy też, Łeba czeka
Pozdrawiamy

"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
Cykadowe szelki ZeroDC nie mają zaznaczonego rozmiaru, chyba to są M. Aż jestem zdziwiona, że nie są opisane. Sprawdzają się w przeciwieństwie do Sali.
- Marzena i Czarek
- Gadu-Gadu: 0
Marzenie. My zero aktywności. Raz czekamy na usg Duni - myślę,że w poniedziałek.Dwa moja noga wciąż szwankuje.Ale Gosia jeśli chodzi o Łebę , to możemy ci towarzyszyć

>>>Hodowla Ogara Polskiego z Kawaleryjską Fantazją<<<
Numer kontaktowy: 503 067 461
Numer kontaktowy: 503 067 461
Nie ma sprawy, dziewczyny się suną to się zmieścicie 

"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."