Też odniosłam takie wrażenie.ketrin pisze:Zagaj taki masywniejszy sie zrobił?

Że ptaszków nie goni? - A co! On nie jakiś płochacz jest! Jakby to były dziki...

Pasja akrobatka

Ptaszki piękne. Marzę ich o spotkaniu...

Też odniosłam takie wrażenie.ketrin pisze:Zagaj taki masywniejszy sie zrobił?
Dziękuję w imieniu Zagaja.badyl pisze:Ależ z niego piękny psiak
Pacia na spacerach jest zdecydowanie bardziej spokojna i cichsza teraz, za to ja niby stateczna ale głucha chwilami jak pieńnulka pisze: Z Ciebie Zagajku stateczny pan się zrobiłNie mówię o statecznej pani ,bo to wiadomo
Wszyscy mi w tym kibicują.Ola i Dunaj pisze:Paśka trzyma linię![]()
No proszę kto to mówi , my Erysia i jego karmicieli też nie widujemy na forum, gdyby nie inniketrin pisze:dobrze ze wrzucacie zdjecia bo Was wieki nie widziałam![]()
Zagaj przybrał trochę,ja też ciut ciut, ale prawie nie widaćketrin pisze: Zagaj taki masywniejszy sie zrobił? czy tylko na zdjęciach tak wyglada?
A Pasia jaką smutna mine machciała wejśc wyżej ale pewnie pani nie pozwoliła
Oj nie, kontrola jest cały czas.Danuta pisze:Ketrin, i tak załatwiłyśmy Zagajowi ścisłą dietę![]()
Pańcia pierwszy raz spotkała je jadąc na klubową do Goraja.Danuta pisze: Ptaszki piękne. Marzę ich o spotkaniu...
Dziękuję Bardzo, moi Państwo też mi to powtarzają.Hekate pisze:Pasia nieodmiennie mnie zachwyca swoim wdziękiem i dostojeństwem.
Dobrze, że ze zmarszczkami na czole nie wyjechałaśqzia pisze: Po babci to chyba uszy ma.
I oczywiście uśmiech szeroki.Ania W pisze:Dobrze, że ze zmarszczkami na czole nie wyjechałaśqzia pisze: Po babci to chyba uszy ma.
Bardzo ładna sesja rodzinna! Chociaż mam wrażenie że tam więcej zdjęć było![]()
Pewnie, że śliczna tylko ja myślę, że mój synek ma charakter po babci a nie uszyqzia pisze:![]()
![]()
Śliczna z Was parka.
Po babci to chyba uszy ma.
To też się robi już ich cechą wspólnąAnia W pisze: Dobrze, że ze zmarszczkami na czole nie wyjechałaś![]()
Dziękujemy, było było i wklejamy jeszcze dwa.Ania W pisze: Bardzo ładna sesja rodzinna! Chociaż mam wrażenie że tam więcej zdjęć było![]()
O widzisz Qzia, a tego nikt z rodziny nie zauważył - Dziękujemy.qzia pisze:Ania W pisze: I oczywiście uśmiech szeroki.![]()
![]()