Grot z rodzinką
Re: Grot z rodzinką
Młode ciemne w niebieskiej obroży to Fuks Grające Echo.
Grot zakochał się w Codzie i jej nie odstępował, Raptor zagustował w goldence a Fuks nieświadom potęgi hormonów szalał w wodzie i na lądzie. Sarka mimo linki usiłowała dać w długą. Ale upał ...
Małgosia&S&C
"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
Zapraszamy
viewtopic.php?f=5&t=509&p=122530#p122530" onclick="window.open(this.href);return false;

- Grot
- Gadu-Gadu: 0
Od kilku dni jestem z całą moją rodziną na wczasach w górach. Zamieszkaliśmy w fajnym domku z kawałkiem ogródka. Oczywiście bardzo szybko zadomowiłem się i starannie pilnuję naszego podwórka. Codziennie mam kilka ciekawych atrakcji, spaceruję po górach, kąpie się w rzekach, zwiedzam okoliczne miejscowości a nawet chodzę do restauracji.
To nie koniec wczasowania, za parę dni jadę wczasować się na wieś. Tam to dopiero będzie co pilnować i obszczekiwać.
To nie koniec wczasowania, za parę dni jadę wczasować się na wieś. Tam to dopiero będzie co pilnować i obszczekiwać.
- Hekate
Ależ wam fajnie
Grot nie wyrósł trochę z tych szelek?

Grot nie wyrósł trochę z tych szelek?
udanego wypoczynku dla Grocika i jego pańciostwa życzymy 

- Grot
Czas pożegnać się z górami, dzisiaj zaliczony ostatni spacer. Jutro rano wypad na wiejskie łono natury.