Karbon się z nią wspaniale bawił, ale nie wiem czy robiliśmy foty, odezwę się. Piękna jest, moim zdaniem niepodobna do Sroczki/Sabki. Coś powinniśmy mieć.kasiawro pisze:Czy ktoś ma fotki Salwy z Rodu Udry ona nie była wystawiana, ale miała być na integracji.
Ja nie widziałam jej na wystawie, a do Anpolu nie dotarłam.
Integracja w ramach wystawy klubowej 20 sierpinia 2011
- Chaszczy
- Gadu-Gadu: 0
Re: Integracja w ramach wystawy klubowej 20 sierpinia 2011
Karbon i Pańciostwo - Ilona, Paweł, Cyprian
- eliza
- Gadu-Gadu: 8512767
- Kontakt:
Też się zakochałam. Mogłabym patrzeć na nią i patrzećChaszczy pisze:Piękna jest, moim zdaniem niepodobna do Sroczki/Sabki.

Salwa na jej blogu

No Sroczka też niczego sobie 
Fajny spacer 2+1 (rodzynek)

Fajny spacer 2+1 (rodzynek)

Dojechaliśmy szczęśliwie do domu, tym razem obyło się bez mandatu
Dziękujemy wszystkim za możliwość poznania i mile spędzony czas. Co do zdjęć, to Salwa była fotografowana, myślę że jest to kwestia czasu i pojawią się fotki. Pewnie niektórzy nie wiedzą że to ona, miała na sobie dwie obroże jedna jasna na kleszcze, a druga taka bordowa z jaskrawozielonym wzorkiem. My naszym aparatem niewiele mogliśmy zdziałać więc wrzucam to co mam , z góry przepraszam za jakość.

- Załączniki
-
- DSC02844 (600 x 450).jpg (69.92 KiB) Przejrzano 2677 razy
-
- Salwa zaglucona
- DSC02848 (600 x 450).jpg (59.98 KiB) Przejrzano 2682 razy
-
- DSC02853 (600 x 450).jpg (99.42 KiB) Przejrzano 2682 razy
-
- DSC02854 (600 x 450).jpg (90.85 KiB) Przejrzano 2672 razy
Chciałam zapytać o badania które były wykonywane na terenie wystawy. Salwa miała pobierany wymaz z pyska do badania, podobno wyniki miały być podane gdzieś na stronie internetowej. Niestety dziecko mi się rozpłakało i nie dosłyszałam gdzie
. Salwunia oczy ma zdrowe i została pochwalona przez pana weta za piękny wygląd. Na wystawie byliśmy jako oglądający, straszne zamieszanie tam było, kompletnie nie mogłam się połapać. Ale widok takiej ilości ogarów w jednym miejscu przepiękny
Z Salwą chodził mój mąż, miała robione zdjęcia. Może ktoś znajdzie jakąś fotkę właśnie z wystawy.

- Chaszczy
No baa! Sabiszcz to w ogóle moja ulubiona suczka. Salwa także prześliczna, ale ciut w innym typie. Nie za bardzo wiem w czym ta różnica tkwi, ale jest. A na przykład jak widziałam na zdjęciach brata Saby/Sroki, to był niemal taki sam jak onaAnia W pisze:No Sroczka też niczego sobie

ilona
- Chaszczy
usunęłam post bo już nie potrzebny (to był mały OFF). Ew. moderator może usunąć, ja już nie.
ilona
ilona
Ostatnio zmieniony poniedziałek 29 sie 2011, 14:24 przez Chaszczy, łącznie zmieniany 1 raz.

fajna pamiątka