Jeszcze raz dziekuję za miłe słowa...
Zebrało mi się trochę zdjęć psiaków dzieciaków... Nie są może najbardziej aktualne (z wyjątkiem Eurusowych), ale w oczekiwaniu na kolejne dostawy

chciałbym przedstawić już trochę większe ogarki.
Jak dotąd zdrowo się chowają, są kochane, zadbane, przytulane, głaskane - poświęcany jest im czas. Jak na razie nie sprawiają też problemów wychowawczych.
Egrecia zaczęła już uczęszczać na szkolenie. Podobno na pierwszych zajęciach świetnie sie spisywała.
Frodo/Eliksir zawitał na pierwszą w swoim życiu wystawę - jako widz, nie uczestnik, ale świetnie dał sobie radę w tym ogromnym psim zbiorowisku. Poradził sobie nawet z burczącą na niego mamą. Na pożegnanie nawet się jej już odszczekiwał (zachowując bezpieczny dystans

)
Sulu/Emir doskonale sobie radzi ze starszymi psami, które są w rodzinie, a także w kontaktach z dziećmi...
Sita/Endorfina, tak jak Hugo/Enduro i Sulu /Emir cieszą się wolnością podczas wyjazdów do podmiejskich domów.
Eurusek ma w swoim najmłodszym opiekunie prawdziwego przyjaciela, wybierają się na jedną z letnich wystaw psów jako uczestnicy.
Z tego co piszą opiekunowie, to wszystkie są strasznymi słodziakami i są szczęśliwe w swoich domkach.
Nadal kocham je wszystkie, bez wyjątku
Dawno dość nie miałam wieści o Elektorku, kiedy tylko do mnie napiszą doniosę co u niego...