Integracja w ramach wystawy klubowej 20 sierpinia 2011
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Re: Integracja w ramach wystawy klubowej 20 sierpinia 2011
to się nie pali, ale proszę pamiętać o fotce 

- 1e2w3a
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
Na wystawie nie udało mi się cyknąć ani jednego zdjęcia. Nie mogłam nigdzie przywiązać Aresa (wszystkie miejsca zajęte), w jednej ręce trzymałam smycz, w drugiej torbę, kurtkę i aparat. Po prostu odpuściłam. Ale za to w piątek i w niedzielę narobiłam ich sporo.
Zaraz po przyjeździe Czata była nieposłuszna i za to trochę oberwało jej się od Jagody. Odreagowywała to chowając się za samochód

Żeby atmosferę trochę rozładować, cały nasz domek (tzn. Jagoda, Małgosia i ja oraz nasze psy Czata, Sarabanda, Sokół) poszliśmy na spacer nad rzekę i do lasu. Psy się rozbiegały w różne strony i Jagoda ciągle musiała się rozglądać, czy jej Czata gdzieś nie poszła w las.

W wodzie pływały kaczki

Sarabanda jak widzi pływające kaczki to wchodzi do wody i zaczyna płynąć. Nie po to, aby je dopaść, ale to taki odruch. Jak nie ma kaczek to nie pływa.

Na brzegu Czata się wkurzała się na Sarabandę, czekała aż dopłynie, żeby ją oszczekać, a Ares miał to wszystko gdzieś i uważał, że woda służy do picia, a nie do pływania

Jak już Czata oszczekała Sarabandę, udałyśmy się w dalszą drogę wzdłuż rzeki, widoki były przepiękne.

Jagoda miała najlepsze kalosze i dlatego mogła sobie pozwolić na takie wejście do wody.

Po Pilicy pływała pontonowa łódka i Sarabanda, nie wiedząc co to takiego, zaczęła ją oszczekiwać z brzegu, ale nie zdecydowała się popłynąć w jej stronę (w końcu to w żaden sposób nie przypomina kaczki)

Nasze psy dużo buszowały w wysokiej trawie, ale kleszczy nie nałapały (chyba).

Zaraz po przyjeździe Czata była nieposłuszna i za to trochę oberwało jej się od Jagody. Odreagowywała to chowając się za samochód

Żeby atmosferę trochę rozładować, cały nasz domek (tzn. Jagoda, Małgosia i ja oraz nasze psy Czata, Sarabanda, Sokół) poszliśmy na spacer nad rzekę i do lasu. Psy się rozbiegały w różne strony i Jagoda ciągle musiała się rozglądać, czy jej Czata gdzieś nie poszła w las.

W wodzie pływały kaczki

Sarabanda jak widzi pływające kaczki to wchodzi do wody i zaczyna płynąć. Nie po to, aby je dopaść, ale to taki odruch. Jak nie ma kaczek to nie pływa.

Na brzegu Czata się wkurzała się na Sarabandę, czekała aż dopłynie, żeby ją oszczekać, a Ares miał to wszystko gdzieś i uważał, że woda służy do picia, a nie do pływania

Jak już Czata oszczekała Sarabandę, udałyśmy się w dalszą drogę wzdłuż rzeki, widoki były przepiękne.

Jagoda miała najlepsze kalosze i dlatego mogła sobie pozwolić na takie wejście do wody.

Po Pilicy pływała pontonowa łódka i Sarabanda, nie wiedząc co to takiego, zaczęła ją oszczekiwać z brzegu, ale nie zdecydowała się popłynąć w jej stronę (w końcu to w żaden sposób nie przypomina kaczki)

Nasze psy dużo buszowały w wysokiej trawie, ale kleszczy nie nałapały (chyba).

Ostatnio zmieniony środa 24 sie 2011, 02:10 przez 1e2w3a, łącznie zmieniany 1 raz.
- 1e2w3a
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
C.D.
Ten kanalik z "lekko" zalatującą wodą był naszym punktem zwrotnym.

Nasze ogary były już trochę mniej skore do ganiania, więc przeszły na węszenie.

Czata jeszcze przymierzała się do tego, by sobie popływać, ale zabrakło jej zdecydowania.

Żeby ominąć qpę znalezioną poprzedniego dnia zmieniłyśmy trasę i weszłyśmy w las. Psy się trochę ożywiły i znów zaczęły biegać.

W lesie było super. Czułyśmy się jak ogary.

W niedzielę w ośrodku robiliśmy z naszymi ogarami grupowe zdjęcie. Trochę rozmawialiśmy przy tlącym się jeszcze ognisku i ..........do następnego spotkania.

Uploaded with ImageShack.us
Ten kanalik z "lekko" zalatującą wodą był naszym punktem zwrotnym.

Nasze ogary były już trochę mniej skore do ganiania, więc przeszły na węszenie.

Czata jeszcze przymierzała się do tego, by sobie popływać, ale zabrakło jej zdecydowania.

Żeby ominąć qpę znalezioną poprzedniego dnia zmieniłyśmy trasę i weszłyśmy w las. Psy się trochę ożywiły i znów zaczęły biegać.

W lesie było super. Czułyśmy się jak ogary.

W niedzielę w ośrodku robiliśmy z naszymi ogarami grupowe zdjęcie. Trochę rozmawialiśmy przy tlącym się jeszcze ognisku i ..........do następnego spotkania.

Uploaded with ImageShack.us
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
Ewa super relacja, fotka z łódką i drzewkiem piękna!!
Co do kaloszy Jagody, też uważam, że są super
Co do kaloszy Jagody, też uważam, że są super

Nie wiedzialam, ze z Sarabandy taka plywaczka-jak-kaczka
To zdjecie z drewniana lodka - jak pocztowka

To zdjecie z drewniana lodka - jak pocztowka

Dzięki Ewa za relacje
Mam cichą nadzieję dołączyć za rok do spacerku 

Miała być ogarza integracja, a integrowaliśmy się wszyscy (choć w podgrupach: Anpol i Biała).
Atmosfery i samej możliwości spotkania można nam pozazdrościć.
Nulko, liczę, że nie na nadziei się skończy i za rok będziesz z nami.
Szkoda, że to nie ja jestem super, tylko moje kalosze, ale się postaram...
I jeszcze trochę moich zdjęć ze zlotu.
Atmosfery i samej możliwości spotkania można nam pozazdrościć.
Nulko, liczę, że nie na nadziei się skończy i za rok będziesz z nami.
Szkoda, że to nie ja jestem super, tylko moje kalosze, ale się postaram...
I jeszcze trochę moich zdjęć ze zlotu.
- Załączniki
Jagoda z Czatą Nowogary i Poraj z Zadrą-Esterą z Ogarów z Kniei
- Załączniki
-
- I dalej w drogę - Czata
- DSCN6346.JPG (104.46 KiB) Przejrzano 2438 razy
- Załączniki
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
Jagoda Ty się starać nie musisz, kalosze musiałaś zmienić aby pasowały do Twojej super osobyCzata pisze: Szkoda, że to nie ja jestem super, tylko moje kalosze, ale się postaram...

Fotki romantyczne