Nasz nawet na schody nie może wejść. Ostatnio woli spać w garażu, a dzisiaj spał na brukowanych schodkach w ogrodzie, załuję, ze nie miałam aparatu pod ręką...kasianiolek pisze:Wasze psiaki śpią na fotelach, a mój woli na schodach
NASZE PSY ŚPIĄ...
- eliza
- Gadu-Gadu: 8512767
- Kontakt:
Re: NASZE PSY ŚPIĄ...
Dokładnie to samo sobie pomyślałamkerovynn7 pisze:bo my nie mamy takich szerokich schodówkasianiolek pisze:Wasze psiaki śpią na fotelach, a mój woli na schodach![]()

EiMI ... jeszcze się zdziwisz nie raz jakie ogary potrafią być malutkieEiMI pisze:Dokładnie to samo sobie pomyślałamkerovynn7 pisze:bo my nie mamy takich szerokich schodówkasianiolek pisze:Wasze psiaki śpią na fotelach, a mój woli na schodach![]()
A potem wyobraziłam sobie byka Calvadosa próbującego się ułożyć na stopniu głębokości/szerokości 20 cm
![]()
![]()

Uchaty też niby pod łóżko łeb ledwo wkłada ale ostatnio go szukałam i tylko pazury wystawały

- wszoleczek
- Gadu-Gadu: 3431453
- Kontakt:
W pełnej okazałości.
A mój panicz został wyrzucony na legowisko, bo jutro rodzice z wakacji wracają i trzeba psa oduczyć spania w łóżku
A oto KingSize Nera

A mój panicz został wyrzucony na legowisko, bo jutro rodzice z wakacji wracają i trzeba psa oduczyć spania w łóżku

A oto KingSize Nera

Natalia i Nero
BasiaM pisze:A to moja ekipa dzisiaj

A to dzisiejszy popis
- Załączniki
-
- P7174581ogarkowo.jpg (160.78 KiB) Przejrzano 766 razy

My nazywamy tą pozycję, jako wietrzenie waryBasiaM pisze:Że też im tak wygodnie![]()

- kasianiolek
BasiaM i MAsop - toś to ogarza rozpusta