Nemrod Nadbużańskie Granie
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Re: Nemrod Nadbużańskie Granie
Dorob nie będę cytowała bo bez sensu ale napiszę tak:
było miło i szczerze - pozdrawiam i życze dobrej nocki!!! (ja też lubię dużo wykrzykników).
było miło i szczerze - pozdrawiam i życze dobrej nocki!!! (ja też lubię dużo wykrzykników).
kasiawro

No dopiero usiadłam do pracy:) Ale życzę kolorowych:)

No dopiero usiadłam do pracy:) Ale życzę kolorowych:)
"Pies może nauczyć małego chłopca wierności, wytrwałości oraz tego, żeby przed snem zakręcić się trzy razy w miejscu" - Robert Benchley
O rety! Ostatnio bardzo rzadko jestem na forum, no i omijam pewne rzeczy..
To i ode mnie bardzo spóźnione ŻYCZENIA URODZINOWE!!!

ps. przepraszam za duże spóźnienie.
To i ode mnie bardzo spóźnione ŻYCZENIA URODZINOWE!!!

ps. przepraszam za duże spóźnienie.
- Załączniki
-
- tort.gif (57.68 KiB) Przejrzano 1544 razy
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
i tak na marginesie:
Krzywdę psom robi niewiedza ludzi na temat ogarów oraz niewiedza nt. wychowania psów. Promocja jest czymś pożytecznym. Zawsze wnosi coś do świadomości, do postrzegania nawet jeśli nie mówimy o cechach szczególnych tylko pokazujemy psa. Oczywiście zawsze znajdzie się ktoś kto weźmie psa - ,,bo wygląda łądnie" ale powiedzmy sobie szczerze ile osób dzięki takiej promocji bardziej się zainteresuje ogarem (nie chodzi tylko o kupno ale samo zainteresowanie), ile osób inaczej podejdzie do sprawy.
OGAR POLSKI - to nie alkohol, papierosy, to nic złego byśmy to ograniczali, ukrywali i nie promowali.
Tak jak z używakmi tylko od ludzi zależy jak podejdą do sprawy ale powinniśmy rezygnować z promocji tej rasy!. Ja się nigdy nie poddam.
Kiedyś czytając fragment... ,,ogary poszły w las"...wyobrażałem sobie charty!! dziś wiem czytając ,,ogary poszły w las" jak ta psina wygląda.....dziś wiem jaki OGAR jest, jak się zachowuje, dziś jestem szczęśliwy, że mam Ogara.
Proszę się nie poddawać i nie rezygnować. PROMOCJA OGARA JEST POTRZEBNA....
i tak na marginesie:
Jest wiele osób, które widzą w tym coś złego. A to nie tak.Tak jak dostało mi się za pomysły dotyczące promocji Ogara w mediach… "ze każdy będzie chciał mieć" i ze zrobię krzywdę rasie. Więc nie robię nic. Bo krzywdzić nie chcę.
Krzywdę psom robi niewiedza ludzi na temat ogarów oraz niewiedza nt. wychowania psów. Promocja jest czymś pożytecznym. Zawsze wnosi coś do świadomości, do postrzegania nawet jeśli nie mówimy o cechach szczególnych tylko pokazujemy psa. Oczywiście zawsze znajdzie się ktoś kto weźmie psa - ,,bo wygląda łądnie" ale powiedzmy sobie szczerze ile osób dzięki takiej promocji bardziej się zainteresuje ogarem (nie chodzi tylko o kupno ale samo zainteresowanie), ile osób inaczej podejdzie do sprawy.
OGAR POLSKI - to nie alkohol, papierosy, to nic złego byśmy to ograniczali, ukrywali i nie promowali.
Tak jak z używakmi tylko od ludzi zależy jak podejdą do sprawy ale powinniśmy rezygnować z promocji tej rasy!. Ja się nigdy nie poddam.
Kiedyś czytając fragment... ,,ogary poszły w las"...wyobrażałem sobie charty!! dziś wiem czytając ,,ogary poszły w las" jak ta psina wygląda.....dziś wiem jaki OGAR jest, jak się zachowuje, dziś jestem szczęśliwy, że mam Ogara.
Proszę się nie poddawać i nie rezygnować. PROMOCJA OGARA JEST POTRZEBNA....
Co poradzić na psowy- męski ból istnienia? Chyba się zakochał. Popłakuje, leży pod drzwiami, słabiej je, pilnuje jak wychodzimy i WYJE jak nas nie ma. Staramy się teraz być cały czas w domu bo nas sąsiedzi zlinczują ale co innego można poradzić???. Wczoraj poszliśmy do zaprzyjaźnionego weta coby go obejrzał, bo coś tam z uchem się dzieje, ale to drobiazg i nie od tego płacze. Więc miłość. Kupiliśmy D.A.P. włączyliśmy do prądu i czekamy ale poprawy póki co nie widzę. Aga mówiła, że dwa tygodnie może go tak trzymać tyle, że ja dwa tygodnie nie mogę w domu siedzieć…Co robić?
"Pies może nauczyć małego chłopca wierności, wytrwałości oraz tego, żeby przed snem zakręcić się trzy razy w miejscu" - Robert Benchley
co to jest D.A.P. ? co się włącza do prądu
- weszynoska
- Gadu-Gadu: 9111199
- Kontakt:
co poradzić???
sprawdzić w kim się zakochał
porozmawiac o cieczce i jej stadium...
rozwazyc mozliwość kastracji...w razie niehodowalności...
mój młody GP cicho popiskuje bo w sąsiednim kojcu suczka z cieczką...
ale jak zobaczy michę...żadna suka nie istnieje
sprawdzić w kim się zakochał

porozmawiac o cieczce i jej stadium...
rozwazyc mozliwość kastracji...w razie niehodowalności...
mój młody GP cicho popiskuje bo w sąsiednim kojcu suczka z cieczką...
ale jak zobaczy michę...żadna suka nie istnieje

- ania N
- Gadu-Gadu: 0
No właśnie?nulka pisze:co to jest D.A.P. ? co się włącza do prądu

„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
nulka
Dap to feromony dla psów. http://animalia.pl/produkt,6856,163,D._ ... fuzor.html" onclick="window.open(this.href);return false;
weszynoska
Nemrod zakochał się chyba w zapachu. Żadna znana spotykana suczka nie ma cieczki.
Nemrod będzie kastrowany w marcu. jak skończy 2 lata Tak radziła Aga. Jesteśmy już po pierwszej rozmowie z wetem.
Nemrod jak jesteśmy w domu też cichutko płacze i leży pod drzwiami i nas pilnuje. problem zaczyna się jak musimy wyjść. Wtedy płacze GŁOŚNO. I to jest problem.
Co do michy, to zje ale nie tak chętnie jak zawsze. Tym się akurat nie martwię bo w końcu ma swoje 33 kg i starczy.
Dap to feromony dla psów. http://animalia.pl/produkt,6856,163,D._ ... fuzor.html" onclick="window.open(this.href);return false;
weszynoska
Nemrod zakochał się chyba w zapachu. Żadna znana spotykana suczka nie ma cieczki.
Nemrod będzie kastrowany w marcu. jak skończy 2 lata Tak radziła Aga. Jesteśmy już po pierwszej rozmowie z wetem.
Nemrod jak jesteśmy w domu też cichutko płacze i leży pod drzwiami i nas pilnuje. problem zaczyna się jak musimy wyjść. Wtedy płacze GŁOŚNO. I to jest problem.
Co do michy, to zje ale nie tak chętnie jak zawsze. Tym się akurat nie martwię bo w końcu ma swoje 33 kg i starczy.
- ogończyk
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
Może powinien pójść do psychoanalityka? 

"...Czasem, psy dojadają po nas. Czasami my po psach...."