Nemrod Nadbużańskie Granie

Awatar użytkownika
kasiawro
Sołtys Wsi Ogarkowo
Gadu-Gadu: 13373652

Re: Nemrod Nadbużańskie Granie

Post autor: kasiawro »

Dorob nie będę cytowała bo bez sensu ale napiszę tak:
było miło i szczerze - pozdrawiam i życze dobrej nocki!!! (ja też lubię dużo wykrzykników).
Awatar użytkownika
dorob62
Gadu-Gadu: 7212705

Post autor: dorob62 »

kasiawro
:)
No dopiero usiadłam do pracy:) Ale życzę kolorowych:)
"Pies może nauczyć małego chłopca wierności, wytrwałości oraz tego, żeby przed snem zakręcić się trzy razy w miejscu" - Robert Benchley
monik

Post autor: monik »

O rety! Ostatnio bardzo rzadko jestem na forum, no i omijam pewne rzeczy..

To i ode mnie bardzo spóźnione ŻYCZENIA URODZINOWE!!! :zgoda: :piwko:
ps. przepraszam za duże spóźnienie.
Załączniki
tort.gif
tort.gif (57.68 KiB) Przejrzano 1544 razy
ESOX
Gadu-Gadu: 0
Kontakt:

Post autor: ESOX »

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO

i tak na marginesie:
Tak jak dostało mi się za pomysły dotyczące promocji Ogara w mediach… "ze każdy będzie chciał mieć" i ze zrobię krzywdę rasie. Więc nie robię nic. Bo krzywdzić nie chcę.
Jest wiele osób, które widzą w tym coś złego. A to nie tak.
Krzywdę psom robi niewiedza ludzi na temat ogarów oraz niewiedza nt. wychowania psów. Promocja jest czymś pożytecznym. Zawsze wnosi coś do świadomości, do postrzegania nawet jeśli nie mówimy o cechach szczególnych tylko pokazujemy psa. Oczywiście zawsze znajdzie się ktoś kto weźmie psa - ,,bo wygląda łądnie" ale powiedzmy sobie szczerze ile osób dzięki takiej promocji bardziej się zainteresuje ogarem (nie chodzi tylko o kupno ale samo zainteresowanie), ile osób inaczej podejdzie do sprawy.

OGAR POLSKI - to nie alkohol, papierosy, to nic złego byśmy to ograniczali, ukrywali i nie promowali.
Tak jak z używakmi tylko od ludzi zależy jak podejdą do sprawy ale powinniśmy rezygnować z promocji tej rasy!. Ja się nigdy nie poddam.
Kiedyś czytając fragment... ,,ogary poszły w las"...wyobrażałem sobie charty!! dziś wiem czytając ,,ogary poszły w las" jak ta psina wygląda.....dziś wiem jaki OGAR jest, jak się zachowuje, dziś jestem szczęśliwy, że mam Ogara.

Proszę się nie poddawać i nie rezygnować. PROMOCJA OGARA JEST POTRZEBNA....
Awatar użytkownika
dorob62

Co poradzić na psowy- męski ból istnienia? Chyba się zakochał. Popłakuje, leży pod drzwiami, słabiej je, pilnuje jak wychodzimy i WYJE jak nas nie ma. Staramy się teraz być cały czas w domu bo nas sąsiedzi zlinczują ale co innego można poradzić???. Wczoraj poszliśmy do zaprzyjaźnionego weta coby go obejrzał, bo coś tam z uchem się dzieje, ale to drobiazg i nie od tego płacze. Więc miłość. Kupiliśmy D.A.P. włączyliśmy do prądu i czekamy ale poprawy póki co nie widzę. Aga mówiła, że dwa tygodnie może go tak trzymać tyle, że ja dwa tygodnie nie mogę w domu siedzieć…Co robić?
"Pies może nauczyć małego chłopca wierności, wytrwałości oraz tego, żeby przed snem zakręcić się trzy razy w miejscu" - Robert Benchley
Awatar użytkownika
nulka

Post autor: nulka »

co to jest D.A.P. ? co się włącza do prądu
Awatar użytkownika
weszynoska
Gadu-Gadu: 9111199
Kontakt:

Post autor: weszynoska »

co poradzić???

sprawdzić w kim się zakochał :D
porozmawiac o cieczce i jej stadium...

rozwazyc mozliwość kastracji...w razie niehodowalności...

mój młody GP cicho popiskuje bo w sąsiednim kojcu suczka z cieczką...

ale jak zobaczy michę...żadna suka nie istnieje :gleba:
http://weszynoska.blogspot.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Obrazek
Awatar użytkownika
ania N

Post autor: ania N »

nulka pisze:co to jest D.A.P. ? co się włącza do prądu
No właśnie? :niewka: Brzmi tajemniczo :mysl_1:
„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."

https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
dorob62

nulka
Dap to feromony dla psów. http://animalia.pl/produkt,6856,163,D._ ... fuzor.html" onclick="window.open(this.href);return false;
weszynoska
Nemrod zakochał się chyba w zapachu. Żadna znana spotykana suczka nie ma cieczki.
Nemrod będzie kastrowany w marcu. jak skończy 2 lata Tak radziła Aga. Jesteśmy już po pierwszej rozmowie z wetem.
Nemrod jak jesteśmy w domu też cichutko płacze i leży pod drzwiami i nas pilnuje. problem zaczyna się jak musimy wyjść. Wtedy płacze GŁOŚNO. I to jest problem.
Co do michy, to zje ale nie tak chętnie jak zawsze. Tym się akurat nie martwię bo w końcu ma swoje 33 kg i starczy.
Awatar użytkownika
ogończyk
Kontakt:

Post autor: ogończyk »

Może powinien pójść do psychoanalityka? ;)
"...Czasem, psy dojadają po nas. Czasami my po psach...."
ODPOWIEDZ