To prawdziwy Fuks!!!

Awatar użytkownika
smoko
Gadu-Gadu: 0

Re: To prawdziwy Fuks!!!

Post autor: smoko »

No pani jest niestety pierdoła nieświadoma i ogarzo niedoświadczona :wstydek: A poza tym zapomniałam, że tam są zające - jakoś nigdy mnie nie interesowały, więc nie zwracałam uwagi.
Fuks chciał zagrać? Mam nadzieję, że kiedyś to zobaczę i usłyszę. :marzyc_2:
A swoją drogą na szczęście strat w ludziach, ogarach, królikach, ani świnkach morskich nie stwierdzono.(na szczęście) :uff:
Obrazek

Co dzień budzę się piękniejsza, ale dzisiaj, to już przesadziłam!Obrazek
Awatar użytkownika
kasiawro
Sołtys Wsi Ogarkowo
Gadu-Gadu: 13373652

Post autor: kasiawro »

Ewka pisze:Wstyd! A pewnie, że wstyd! Ale Komu powinno być wstyd? A Pani powinno... To Pani nie wie, że zajączek rzecz niezwykle dla ogara zajmująca? Że krew gra a natura wzywa! To nie wie, że ma ogara? To gdzie prowadzi? W gniazdo zajęcy! I posłuszeństwa wymaga! Wstyd!
Brawo Ewa!!!
Awatar użytkownika
BasiaM

Post autor: BasiaM »

oj Fuksio :roll: ale ci się pańcia trafiła :zdziw_5:
ale nie trać nadziei mały :zgoda: wyszkolimy Twoją panią, pokażemy jej jak się gra, goni zające,
wyciąga dziczki z lasu i chodzi własnymi ścieżkami. Wkońcu ogar jesteś, co nie :mrgreen:

PS. jak Coda raz zagrała za zającem na osiedlu to potem mnie ludzie pytali " pani, a co temu psu było :wow_3: ?" :gleba:
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
qzia
Gadu-Gadu: 9909298
Kontakt:

Post autor: qzia »

:gleba: :gleba: Tak to bywa jak hodowca nie wytłumaczy nowicjuszowi co za gagatka mu sprzedał. ;) :twisted:
Awatar użytkownika
miszakai
Kontakt:

Post autor: miszakai »

No zajęcy w sklepie nie ma ale tych na polu to też nie jestem pewna czy o to chodzi, żeby je gonić :roll:
Obrazek
Awatar użytkownika
SARABANDA

Post autor: SARABANDA »

Krew nie woda, ale wcześnie chłopak zaczyna :piwko: Na wiosnę pójdziemy w pola i pogoni z dziewczynami ( żeby się nie narazić bez szczegółów piszę ) to zobaczysz jak zacznie grać .
Coś wydaje mi się że nie będzie Was trzeba długo namawiać na pracę z maluchem i użytkowość :silacz: Fajnie by było dać mu skórę z dziczka, chociaż kawałek.

Małgosia&S&C
"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
Awatar użytkownika
smoko

No co!?!Obrazek Ja się dopiero uczę ogara, to popełniam błędy. Nikt nie był od razu Alfą i Omegą. A ja, prawdę mówiąc myślałam, że jestem taka psio doświadczona, bo w domu zawsze były psy, ale.... to nie były ogary :twisted: To jest jednak całkiem inna jakość, zupełnie inne psy.
Polować raczej nie będziemy - niestety ja nie zabiję zwierzątka (chyba, że rybę, ale Fuks się na ryby raczej nie nadaje), a i jako rasowa histeryczka o Fuksa bym się bała, ale może jakieś treningi dla zabawy faktycznie by mu się przydały. (a może znowu głupoty gadam, ale po to jestem na tym forum, żeby się wszystkiego dowiedzieć i nauczyć, i proszę się ze mnie nie nabijać, tylko tłumaczyć :szacun_1: ) Tu na razie najwięcej mogę na Małgosię liczyć, która moim mentorem i przewodnikiem jest!Obrazek Ale i inni forumowicze czasem jakąś mądrością sie podzielą - nie powiem, że nie!Obrazek

Skóra z dzika? To bym chyba musiała dziecię moje oskórować :wow_3: To by był prawdziwy dzik.... dziki i niebezpieczny.... Ale tak poważnie - mogę mu kupić taka skórę, nie ma problemu, tylko.... czy ona aby nie pachnie zbyt intensywnie? :fiufiu: Ja mam małe mieszkanie....
Obrazek

Awatar użytkownika
SARABANDA

Post autor: SARABANDA »

Z tym mentorem i przewodnikiem to nie przesadzaj, na tym forum tłum bardziej doświadczonych i wiedzących o psach a ogarach w szczególności.
Skórę dziczka oczywiście wyprawioną - nie śmierdzącą trzeba zorganizować , może ktoś coś doradzi?
:mysl_1:
Będzie teraz na wiosnę w okolicy konkurs tropowców - 1 czerwca w Siewierzu , zabieraj dziką córcię, ogarka i jedź jako obserwator :silacz:

Małgosia&S&C
"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
Awatar użytkownika
smoko

Może i tłum, ale Ciebie mam najbliżej i poznałam osobiście. Choć, przyznaję, że ... Obrazek zamierzam poznac lepiej...
Obrazek

Awatar użytkownika
ania N

Post autor: ania N »

No no młody - zachowałeś się jak na ogara przystało. :psiako: Spoko jak urośniesz a Pani dojrzeje to jej się wszystko wytłumaczy. A za oszczekiwanie to dodatkowe punkty dają. ;)

(I nawet się wyuczy rozróżniać króliczki od zajączków. :jezyk: )
„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."

https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
ODPOWIEDZ