Fragment z filmu "że trzeba psa przywołać z kilometra jak pójdzie za zwierzyną" - wykłada pan sędzia. Pan sędzia to jakiś trochę oderwany od rzeczywistości z tym kilometrem za zwierzyną, czy ja nie kumam?
Moderator: BACHMATsforanemroda
NieIza i Sławek pisze:Nie potrafisz przywołać psa z odległości kilometra ?!!!![]()
S.
Oj tam...przecież nie będziemy się za bardzo uzewnętrzniałykasiawro pisze: oby tylko niedospanie nam doskwierało![]()
Zagroda faktycznie niezła...Łoza na długo zawiesiła się na tym bajorzezybalowie pisze:Ooo-o, zagroda to była widzę fest![]()
Fragment z filmu "że trzeba psa przywołać z kilometra jak pójdzie za zwierzyną" - wykłada pan sędzia. Pan sędzia to jakiś trochę oderwany od rzeczywistości z tym kilometrem za zwierzyną, czy ja nie kumam?
Aszemi pisze:Wyroki sędziów są niezbadane ja się np dowiedziałam że chwalona wszędzie i przez każdego sędziego głowa Szajki jest tu cytuję "mniej szlachetnego typu" proszę sobie do tego dołączyć śmiech Hultaja![]()
Za rok nas na klubowej nie będzie na bank ale zastanawiam się czy za dwa lata nie przyjadę tylko pobiesiadować
....O pojawiły się wyniki gratki dla Gniewka i Egara i do zobaczenia przy następnym ognisku