Chaszczy z chaszczy, czyli Karbon w krzakach
Re: Chaszczy z chaszczy, czyli Karbon w krzakach
Podziwiam troskę o higienę jamy ustnej. Szkoda tylko, że szczoteczka jednorazowa 

Pewnie Karbon postanowil sie odpacykowac przed sezonem wystawowym i zaczal od czyszczenia zebow 
Oj, drzyj konkurencjo ringowa, drzyjcie sedziowie przed ta superbiela i extraswiezymoddechem
Swietna ma mine na zdjeciu z rozintegrowana szczoteczka, jakby z lekka zdziwiony - ale co jej sie stalo?
Granie za zajacem - no tak, jak zajac uciekal, to ogar gonil i gral. W koncu ma to w genach
Bas gra nawet goniac za napotkanymi pieskami w parku - skoro przed nim uciekaja, znaczy ze trzeba gonic. I grac

Oj, drzyj konkurencjo ringowa, drzyjcie sedziowie przed ta superbiela i extraswiezymoddechem

Swietna ma mine na zdjeciu z rozintegrowana szczoteczka, jakby z lekka zdziwiony - ale co jej sie stalo?

Granie za zajacem - no tak, jak zajac uciekal, to ogar gonil i gral. W koncu ma to w genach

Bas gra nawet goniac za napotkanymi pieskami w parku - skoro przed nim uciekaja, znaczy ze trzeba gonic. I grac

- ania N
- Gadu-Gadu: 0
Tak sobie oglądam zdjęcia Karbona i jakoś mi zawsze trochę Fiorda przypomina. Zwłaszcza niektóre miny identyczne robią 

„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
Świetne fotki spacerkowe
W domowych rzucił mi się w oczy rozinegrowany koszyczek
Wiklinowe legowiska chyba nie nadają się dla młodych piesków
Osobiście bardzo lubię wiklinę i mam jej trochę w domu, ale obawiam się, że przynajmniej z częścią dużych koszy stających na podłogach (niestety nie da się kufrów z siedziskami poustawiać na półkach
)będę się musiała niebawem pożegnać
Calvados już odkrył uroki obgryzania ich
A, i wierszyk ----- DOSKONAŁY
Bardzo mnie rozbawił 

W domowych rzucił mi się w oczy rozinegrowany koszyczek

Osobiście bardzo lubię wiklinę i mam jej trochę w domu, ale obawiam się, że przynajmniej z częścią dużych koszy stających na podłogach (niestety nie da się kufrów z siedziskami poustawiać na półkach

A, i wierszyk ----- DOSKONAŁY

- Chaszczy
Ale jakbyś teraz widziała ten koszyczek... To jest zdjęcie sprzed 2 tygodni, a teraz koszyczka jest o wiele mniej. Co ciekawe - przez długi czas koszyczek nie budził zainteresowania Karbona, kiedy zęby mu się wyrzynały - nic; a teraz to po prostu pochłania tę wiklinę.EiMI pisze:rzucił mi się w oczy rozinegrowany koszyczekWiklinowe legowiska chyba nie nadają się dla młodych piesków
![]()
Karbon i Pańciostwo - Ilona, Paweł, Cyprian
Karbon ze szczoteczką jest taki milusi
Piękne psisko z niego ... a jeszcze nie tak dawno w Krakowie taki kurdupel się pałętał pod nogami

Piękne psisko z niego ... a jeszcze nie tak dawno w Krakowie taki kurdupel się pałętał pod nogami

Chaszczy pisze: Co ciekawe - przez długi czas koszyczek nie budził zainteresowania Karbona, kiedy zęby mu się wyrzynały - nic; a teraz to po prostu pochłania tę wiklinę.

Nasz Pierwszy buty zaczął pożerać w wieku ok. trzech lat... po tym jak skończył z kanapą

- Chaszczy
The bed killer 

- Załączniki
-
- Aczkolwiek od jakiegoś czasu Karbon bliżej się ze swoim wyrkiem zapoznawał, można było to potraktować jako działania mieszczące się w "widełkach" normy.
- 1.jpg (152.34 KiB) Przejrzano 508 razy
-
- Jakiś czas potem nastąpiło niestety przyspieszenie...
- 2.jpg (147.16 KiB) Przejrzano 508 razy
-
- ... co zaczęło skutkować pewnymi niewygodami w wypoczynku.
- 3.jpg (146.82 KiB) Przejrzano 509 razy
-
- Jednakowoż Karbon robił dobrą minę do złej gry i całym sobą przekonywał, że taki właśnie miał racjonalizatorski zamysł.
- 4.jpg (106.35 KiB) Przejrzano 509 razy
-
- 5.jpg (136.09 KiB) Przejrzano 508 razy
-
- W końcu jednak uznał, że coś z tym zrobić trzeba i przeniósł poduszkę w wyżarte miejsce.
- 6.jpg (134.61 KiB) Przejrzano 509 razy
-
- Pomysłowy Dobromir.
- 7.jpg (105.41 KiB) Przejrzano 509 razy
-
- Jednak ciemna strona mocy w końcu wzięła górę...
- No co się gapisz? Nie rób zdjęć, tylko zasuwaj do sklepu po nowe wyro! - 8.jpg (118.51 KiB) Przejrzano 507 razy
- Chaszczy
Mnie się zdaje, że jemu po prostu w domu brakuje chaszczy i próbuje odtworzyć klimat...
ilona

ilona