na początku sierpnia zakwitła mi drugi raz magnolia

Niedługo może zrobię fotkę różowego takiego cuda, za kilka dni i przy braku większego zainteresowania ze strony ogarki powinien zakwitnąć u mnie posadzony ze trzy tygodnie temu (to jest krzew, budleja Dawida)ketrin pisze:jaki to kwaiat ??? jak sie nazywa zdjęcie nr 3 ??
mi też mi teżAlina pisze:na początku sierpnia zakwitła mi drugi raz magnolia![]()
ja nie wiedziałam że długo nie zakwita i juz straciłam nadziejeAgata pisze: ketrin, ile lat ma Twój milin? Chcę sobie taki posadzić, ale mama mnie straszy, że latami nie zakwitnie...
śliczny jest i musi pięknie pachnieć bo widać na nim motyleAgata pisze:(to jest krzew, budleja Dawida)
czekamy na fotyAgata pisze:Niedługo może zrobię fotkę różowego takiego cuda
Z milinem nie jest tak źleAgata pisze:Oj, jakie ładne kwiatki się pojawiły.
Alina, magnolia kwitnąca w sierpniu, no, no, musi być jej u Ciebie dobrze![]()
ketrin, ile lat ma Twój milin? Chcę sobie taki posadzić, ale mama mnie straszy, że latami nie zakwitnie...
Jest nawet nazywany motylim krzewem. To jest moja budleja, jestem trochę rozczarowana, bo na obrazku była intensywnie różowa a jest jak widać:ketrin pisze:Agata napisał(a):
(to jest krzew, budleja Dawida)
śliczny jest i musi pięknie pachnieć bo widać na nim motyle
Dziś byłam w szkółce i pytałam o odrastanie, podobno niestety wszystkie mogą mieć odrosty, z tym, że te nie szczepione maja odrosty z odmiany, a nie z podkładki, kupiłam milin odmiany Gabor (czerwony, pochodzenie węgierskie), zobaczymy...hania pisze:trzeba pamiętać, zeby nie kupować szczepionego - z podrostów korzeniowych odbija wtedy podkładka, a walka z odrostami milinu to koszmar.
ładnaAgata pisze:Jest nawet nazywany motylim krzewem. To jest moja budleja, jestem trochę rozczarowana, bo na obrazku była intensywnie różowa a jest jak widać:
śliczny jest uwielbiam słonecznikiAgata pisze:Zakwitł mi słonecznik ozdobny, miał być czerwony, a jest...