To prawdziwy Fuks!!!

Awatar użytkownika
kasiawro
Sołtys Wsi Ogarkowo
Gadu-Gadu: 13373652

Re: To prawdziwy Fuks!!!

Post autor: kasiawro »

Grot pisze: No i nie do końca jest tak jak piszesz że Fuks siedzie obok Ciebie, to Ty siedzisz przy Fuksie na zdobytej przez niego kanapie :jezyk_3:
:brawo_1:
Awatar użytkownika
endo
Gadu-Gadu: 0

Post autor: endo »

:D a nie mówiliśmy? :D
Obrazek
Awatar użytkownika
ania N

Post autor: ania N »

A wiesz jak to miło jak siadasz na kanapie, w drugim rogu zwinięty śpi ogar, który po chwili się podnosi i kładzie tak żeby się do ciebie przytulić. I zaraz na duszy raźniej człowiekowi. :marzyc: Ja byłam twarda prawie rok ale w końcu też poległam. :D
„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."

https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
nulka

Post autor: nulka »

ania N pisze:A wiesz jak to miło jak siadasz na kanapie, w drugim rogu zwinięty śpi ogar, który po chwili się podnosi i kładzie tak żeby się do ciebie przytulić. :D
Akurat! :gleba: Ten ogar siada tak ,żeby nieźle poczuć jego cielsko na swoim ciele :lol: W dodatku często siedzicie w jednym końcu tak ściśnięci a reszta kanapy wolna ;)
Awatar użytkownika
ania N

Post autor: ania N »

Pomijam milczeniem obtłuczone kości ale przecież liczą się intencje... :lol:
„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."

https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
smoko

Post autor: smoko »

Mam prawie podzelowane oko, ponieważ mój wylewny pieseczek witając mnie radośnie usiłował mi dać buzi z wyskoku i w efekcie strzelił mnie z byka w okoObrazek Ciemność widzę, ciemność...
Obrazek

Co dzień budzę się piękniejsza, ale dzisiaj, to już przesadziłam!Obrazek
Awatar użytkownika
BasiaM

Post autor: BasiaM »

smoko pisze:Mam prawie podzelowane oko, ponieważ mój wylewny pieseczek witając mnie radośnie usiłował mi dać buzi z wyskoku i w efekcie strzelił mnie z byka w okoObrazek Ciemność widzę, ciemność...
Ciesz się, że nie próbował cię przytulić łapą.
Uchaty raz swojego Pana chciał bardzo i trafił w sam środek oka.
Spędziliśmy pół dnia w klinice okulistycznej na ostrym dyżurze :uff:
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
smoko

Post autor: smoko »

Byłam dzisiaj z Fuksem w sklepie zoologicznym, przy okazji mspacerku. Chciałam kupic mu taką preparowana nogę wieprzową, bo tak mi Małgosia poradziła. Noge kupiłam - jest wielka i Fuks jest nią zachwycony. Trenuje :silacz:

Najlepsze jednak było, kiedy Fuksio zobaczył w zoologicznym króliki i świnki morskie w akwarium. :zdziw_5: Najpierw zamarł w pięknej pozie psa wystawiającego zwierzynę i trwał tak w bezruchu z uniesioną łapką, ogonem jak struna i cały sztywny, i oczy miał jak 5 złotych, a potem się zaczęło....Zaczął ujadać jak szalony, spoglądał przy tym na mnie jak małe dziecko, które zobaczyło wymarzoną zabawkę "kup mi! kup mi!" myślę, że gdyby był szczenięciem rodzaju ludzkiego to zacząłby tupać :strach_2: Ciężko go było odciągnąć od tego akwarium, a trzeba było, bo króliki były bliskie zawału. Zapierał się skubany zadnimi łapami - on bez królika nigdzie nie idzie i już! W końcu musiałam go wziąć na ręce...Wstyd - 17 kilo psa niosłam przez pół marketu.
Obrazek

Co dzień budzę się piękniejsza, ale dzisiaj, to już przesadziłam!Obrazek
Awatar użytkownika
Ewka

Post autor: Ewka »

Wstyd! A pewnie, że wstyd! Ale Komu powinno być wstyd? A Pani powinno... To Pani nie wie, że zajączek rzecz niezwykle dla ogara zajmująca? Że krew gra a natura wzywa! To nie wie, że ma ogara? To gdzie prowadzi? W gniazdo zajęcy! I posłuszeństwa wymaga! Wstyd!
Byleby w sercu ciągle maj!
Awatar użytkownika
Wigro

Post autor: Wigro »

Fuks chciał zagrać,
i to jest powód do dumy.
Ucz ich mały, ucz o co chodzi.
OP jesteś.
Pozdrawiam bardzo serecznie,
znaczy DB
Ogar dobry:Gęby długiej. Paznokci tępych. Zadu przestronnego, łakomy, zwajca.
ODPOWIEDZ