Nie wiem co robić, pomóżcie!
Re: Nie wiem co robić, pomóżcie!
Agatko. Pozwoliłem sobie też (korzystając z moich rezerw) wysłać na Twój wiadomy wszystkim adres kilka ulotek "Ogar Polski" (wydanej w tamtym roku). Chcąc nie chcąc, zrobiłaś dużo dla integracji środowiska ogarzego. 

Amonowo pozdrawia leszek.piechocki@wp.pl
- agata-budynek
- Gadu-Gadu: 0
Dzięki Leszku, bo szczerze mówiąc znaleźć coś o ogarze jest naprawdę trudno.
Obiecałam nawet lekarzowi, który opiekował się Shilą od samego początku choroby, że mu coś podrzucę o tej rasie. 

- wszoleczek
- Gadu-Gadu: 3431453
- Kontakt:
Czy te ulotki będą jeszcze kiedyś drukowane?Leszek pisze:Agatko. Pozwoliłem sobie też (korzystając z moich rezerw) wysłać na Twój wiadomy wszystkim adres kilka ulotek "Ogar Polski" (wydanej w tamtym roku). Chcąc nie chcąc, zrobiłaś dużo dla integracji środowiska ogarzego.

Natalia i Nero

Agata pomoglam bo chciałam i sprawilo mi to przyjemność,
nie oczekuję od Ciebie oddawania wszystkich otrzymanych śrotków dla innych psów.
Shila niech dojdzie do siedie-taki był cel akcji.
Pomysł superagata-budynek pisze:Haniu, chciałam Wam to przekazać w poniedziałek kiedy wszystko doprowadzę do końca, ale widzę że już dziś muszę Wam to napisać- otóż chciałam założyć specjalne konto dla ogarkowa i nazwać je "ogarkom w potrzebie" i przelać wszystkie pieniążki, które już nie będą potrzebne Shili i chciałam się zobowiązać, że co miesiąc będę wpłacała jakąś kwotę, ażeby w przyszłości spłacić cała sumę którą od Was dostałam, żeby służyła innym ogarkom, które znajdą się w potrzebie tak jak ja z Shilą.

Nawet przez chwilę tak nie pomyślałam.Jestem Wam bardzo wdzięczna za wszysto.
Ale naprawdę nie jestem chciwa ani nieuczciwa, ot takie były moje marzenia, żeby Wam jakoś za te dobre serca podziękować.
- agata-budynek
Basiu blog będzie, przecież obiecałam, tylko szczerze mówiąc nie wiem kiedy, bo na wszystko brakuje mi czasu, ale mam nadzieję, że w tym miesiącu się wyrobię, najwyżej poświęcę jedną noc -bo tylko wtedy w moim domu jest spokój i dostęp do komputera!
Konkretnie to te "tzw moje" chyba nie.wszoleczek pisze:Czy te ulotki będą jeszcze kiedyś drukowane?Leszek pisze:Agatko. Pozwoliłem sobie też (korzystając z moich rezerw) wysłać na Twój wiadomy wszystkim adres kilka ulotek "Ogar Polski" (wydanej w tamtym roku). Chcąc nie chcąc, zrobiłaś dużo dla integracji środowiska ogarzego.
Teoretycznie zakładają to gdyby było zamówienie większe na te ulotki (dokładnie takie same) to jest możliwość szybkiego dodruku.
Amonowo pozdrawia leszek.piechocki@wp.pl
- wszoleczek
- Gadu-Gadu: 3431453
- Kontakt:
To jak się spokojnie już zrobi na forum (Shila, fundacja, suczki z przepukliną) to trzeba się zająć promocją rasy 

Natalia i Nero
- layla50
Napisała do mnie Ilona na allegro
Treść wiadomości:
Witaj
jesli mozesz podaj mi swój telefon lub zadzwon do mnie 501472109 Czy to Shila z Południowej Kniei ? Tego typu złamania składa sie ponizej 1000 zł a nawet kilkaset złotych 2 tysiace to jakis naciagacz. Prosze o kontak moze potrafie pomóc
Ilona Wójcicka
http://www.ogarpolski.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
Treść wiadomości:
Witaj
jesli mozesz podaj mi swój telefon lub zadzwon do mnie 501472109 Czy to Shila z Południowej Kniei ? Tego typu złamania składa sie ponizej 1000 zł a nawet kilkaset złotych 2 tysiace to jakis naciagacz. Prosze o kontak moze potrafie pomóc
Ilona Wójcicka
http://www.ogarpolski.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
Nieczulego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy!
http://artystycznie.home.pl/kreator" onclick="window.open(this.href);return false;
http://artystycznie.home.pl/kreator" onclick="window.open(this.href);return false;