No ale na zdjęciu z głową i bez, oraz przedostatnim z sesji widzę takie początkujące przedpiersie??!!
No naprawdę musi uważniej pozować, bo co wolno korpulentnej, to już nie przystoi w modelingu..... Albo dieta i spacery....
Do zeszłego tygodnia mieliśmy "te" dni, w sumie to się 3 tygodnie nazbierały, więc nie było bieganych spacerów. W tym tygodniu mamy już jakieś 15-20 km spacerów za sobą, więc wracamy do formy.
Tylko 3 tygodnie i pewnie bez burzy hormonów? No niektórzy mają szczęście...
Beza właśnie usiłuje przerobić któreś ze swoich łóżek na jakieś porządne gałgany....
W sumie przeszliśmy ten okres beż żadnych wielkich turbulencji. Może tylko stała się większym przytulasem niż zwykle. Domu też nie musimy remontować, wystarczyło trochę częściej myć podłogę - nie używaliśmy żadnych majtek.
Bosz... To krzycząca niesprawiedliwość jest!!!
Nasze 6 tygodni, potop, burza hormonów i to mają być siostry???
Trochę przytulaśna.... Ja Bezę na spacerach za przednią łapę trzymać musiałem....
Cześć siostra, pozdrawia Bona ale zdjęcie tylko z głową (na karku). Fajna jesteś a ja na modelkę to chyba jestem za mocna (ważę już ponad 34 kg choć sporo biegam i jeść to mi pańcia daje "przepisowo")