Tak jak pisze Ewa Azja miał straszne rewolucje po royalu, przetestowaliśmy tez jeden worek husse ale to tez nie było to, a Josera Kids to w sam raz na Azji żołądek.Qpy 2 dziennie wręcz ksiązkowe sierść błyszcząca i wcina z chęcią. Także mozemy z czystym sumieniem polecic Josere. Za 15 kg płacimy max 140 zł.Ewka pisze:Olu, poniżej jest wątek dotyczący karm suchych, a nawet całkiem świeże informacje dotyczące żywienia szczeniąt. W tym perypetie Azji z karmą Royal Canin... Pewnie dla niektórych psów jest świetna, ale niektóre, tak jak Azja właśnie, miały po niej problemy... Moje psaki były na Joserze Family, teraz na Kids - jedzą ją 2 razy dziennie ze smakiem, sierść miękka i błyszcząca, a kupy modelowe. Musisz wypróbować co dla Fuksika będzie najlepsze, no i co mu będzie smakowało. Tylko pamiętaj - zmiany wprowadzaj bardzo łagodnie i stopniowo, żeby rewolucji nie było...
Swego czasu Iskierka jadła Brit Care i też sobie chwaliła... niestety później stała się smakoszką gotowanegoTeraz z karm najbardziej lubi te z rybą, ostatnio Orijen 6 ryb, ale to drogie jak piorun!
Pozdrawiamy, jeszcze z Elektorkiem na pokładzie
Ja też pożeram Husse Valp Maxi, oczywiście nie tylko. Bo mam jeszcze na zmianę Husse Lax & Ris (łosoś z ryżem), ale na tą drugą to Ty kolego troszkę jeszcze za mały jesteś.BasiaM pisze:Z karm dla szczeniaka polecam z czystym sumieniem Royal Canin Junior albo Husse Valp Maxi.
Byłaś przegrana w momencie podjęcia decyzji o kupnie ogarasmoko pisze:ł No i ja poniekąd poległamsiedzi obok mnie na kanapie
wielce przytulony i raz za razem serwuje mi buziaka. No nie mam siły go wyganiać, może inną razą...