WRZOS z Zatrzebia
Re: WRZOS z Zatrzebia
mam nadzieję ze nie mieliście sumienia obudzić śpiocha
no i na wystawie poszło bardzo dobrze Gratulacje
a sędzina sie nie przejmuj moze miała gorszy dzień bo zimy nie lubi i wszystkich chciała zniechecic bo jej sie siedziec nie chciało
no i na wystawie poszło bardzo dobrze Gratulacje

a sędzina sie nie przejmuj moze miała gorszy dzień bo zimy nie lubi i wszystkich chciała zniechecic bo jej sie siedziec nie chciało
- 1e2w3a
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
Co tam sędzina, GRATULUJEMY 

- 1e2w3a
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
I jak tam Wrzos, uregulował się już 

Już w sobotę wieczorem było z brzuszkiem OK, ale głodówka była do niedzieli do popołudnia. W niedzielę rano był tak głodny, że nawet pokazywał pudło z suchą karmą, żeby mu dać.... ale pańcia była twarda i dopiero obiadzik......
A z wystawami to my się tak łatwo nie poddamy
Od 14.04.2013r. zaczynamy chodzić na kurs super psa rodzinnego (chociaż Wrzos i tak jest SUPER!!!
)

A z wystawami to my się tak łatwo nie poddamy

Od 14.04.2013r. zaczynamy chodzić na kurs super psa rodzinnego (chociaż Wrzos i tak jest SUPER!!!

Ania M., Wrzos z Zatrzebia & Elja Sokoli Lot
Pozdrawiamy Wrzosika i polecamy wszelkiego rodzaju szkolenia psie:)
Z naszym rozbrykanym Ragusiem ukończyliśmy kurs podstawowy pies towarzyszący. Na początku to byłam sceptycznie nastawiona do tego rodzaju zajęć. Jak zaczeliśmy chodzić to nie mogłam doczekać się kolejnych spotkań- chociaż duuuużo czasu trzeba było poświęcić. Poznaliśmy bardzo fajnych ludzi i oczywiście psy. Pani Dorota Janisz we Wlocławku to prawdziwa zaklinaczka
Z wystawami tez nie odpuszczajcie
Z naszym rozbrykanym Ragusiem ukończyliśmy kurs podstawowy pies towarzyszący. Na początku to byłam sceptycznie nastawiona do tego rodzaju zajęć. Jak zaczeliśmy chodzić to nie mogłam doczekać się kolejnych spotkań- chociaż duuuużo czasu trzeba było poświęcić. Poznaliśmy bardzo fajnych ludzi i oczywiście psy. Pani Dorota Janisz we Wlocławku to prawdziwa zaklinaczka

My chodziliśmy do psiego przedszkola w lipcu - gorąco było strasznie i psie dzieciaki bardziej były zainteresowane zabawą niż nauką, ale egzamin na koniec kursu zaliczyliśmyiwonka1 pisze:Pozdrawiamy Wrzosika i polecamy wszelkiego rodzaju szkolenia psie:)
Z naszym rozbrykanym Ragusiem ukończyliśmy kurs podstawowy pies towarzyszący. Na początku to byłam sceptycznie nastawiona do tego rodzaju zajęć. Jak zaczeliśmy chodzić to nie mogłam doczekać się kolejnych spotkań- chociaż duuuużo czasu trzeba było poświęcić. Poznaliśmy bardzo fajnych ludzi i oczywiście psy. Pani Dorota Janisz we Wlocławku to prawdziwa zaklinaczka![]()

Wrzos postanowił znaleźć wiosnę....ale...
- Załączniki
-
- poszukiwania zaczął już w domu...
- DSC00319.JPG (106.58 KiB) Przejrzano 459 razy
-
- szukam, węszę.....
- DSC00320.JPG (108.59 KiB) Przejrzano 459 razy
-
- w domu nie ma.... chodźmy na dwór!!!!
- DSC00323.JPG (129.6 KiB) Przejrzano 458 razy
-
- no idziesz???? szybciej, bo zasnę....
- DSC00326.JPG (139.33 KiB) Przejrzano 458 razy
-
- szukam, patrzę, nie ma wiosny, wszędzie śnieg....
- DSC00333.JPG (119.27 KiB) Przejrzano 458 razy
-
- ....i śnieg....
- DSC00331.JPG (166.27 KiB) Przejrzano 456 razy
-
- Pańcia, gdzie jest wiosna?????
- DSC00317.JPG (88.65 KiB) Przejrzano 457 razy
-
- ...też nie wiesz????
- DSC00154.JPG (109.59 KiB) Przejrzano 457 razy
-
- to idę spać. Może już będzie jak wstanę???
- DSC00132.JPG (193.86 KiB) Przejrzano 456 razy
- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
Nie martw się Wrzosiku. U nas też wiosna gdzieś się zapodziała. Cała Psia Cometa tak jak Ty wyleguje się na kanapach i wzdycha za słoneczkiem i ciepełkiem. Ani żab w ogrodzie, ani ptaszków do postraszenia. Nawet chrabąszcze nie przylecą. Nudy.
Wrzosik, my mamy tak samo
i to białe zimne znowu pada
chyba od razu przyjdzie lato