Zależy jak sobie ułożycie plan "wycieczki"

My będziemy od godz. 10 ... jak znam życie to irie pewnie wpadnie na ostatnią chwilę

Moderator: BACHMATsforanemroda
bea100 pisze:No i za debiutujacą małą Dusię też trzymam![]()
Myślałam, żeby być wcześniej - przyzwyczaić Łycara do zgiełku i ilości innych psów - on nie ma okazji na kontakt z innymi psamiBasiaM pisze:Ogary są przwidziane na godz. 11:40 ... Lepiej być troszkę wcześniej
Zależy jak sobie ułożycie plan "wycieczki"
Superaganowaczek pisze:Myślałam, żeby być wcześniej - przyzwyczaić Łycara do zgiełku i ilości innych psów - on nie ma okazji na kontakt z innymi psamiBasiaM pisze:Ogary są przwidziane na godz. 11:40 ... Lepiej być troszkę wcześniej
Zależy jak sobie ułożycie plan "wycieczki"więc podejrzewam, że będzie bardzo podekscytowany. Też przyjedziemy około 10:00.
Wcześniej ale nie za wcześnie - ja staram się być z godzinkę wcześniej, żeby spokojnie zaparkować, rozłożyć się przy ringu ...lub znaleźć cieńaganowaczek pisze: Myślałam, żeby być wcześniej - przyzwyczaić Łycara do zgiełku i ilości innych psów - on nie ma okazji na kontakt z innymi psamiwięc podejrzewam, że będzie bardzo podekscytowany. Też przyjedziemy około 10:00.
Bo ja lubie miec wejscie (ewentualnie wjazd;)BasiaM pisze:jak znam życie to irie pewnie wpadnie na ostatnią chwilę![]()
aganowaczek pisze:Jeszcze jedno pytanie: czy muszę mieć zaświadczenie od weterynarza o stanie zdrowia psa? ile jest ważne takie zaświadczenie?
Wystarczy, że ma się przy sobie książeczkę zdrowia psa, w której powinno być owe zaświadczenie wklejone lub wpisane przez weterynarza.irie pisze:Musisz miec tylko zaswiadczenie, ze pies ma aktualne szczepienia przeciw wsciekliznie (jest wazne przez rok).