agata-budynek pisze:A mi powiedział nesz wet, że pies nie powinien jeść żadnych kości, bo po prostu ich nie trawimożna tylko dawać większe kości do gryzienia
To wkońcu żadnych czy tylko dużeagata-budynek pisze:A mi powiedział nesz wet, że pies nie powinien jeść żadnych kości, bo po prostu ich nie trawimożna tylko dawać większe kości do gryzienia
Po obróbce termicznej nie trawią, surowe trawią.agata-budynek pisze:A mi powiedział nesz wet, że pies nie powinien jeść żadnych kości, bo po prostu ich nie trawimożna tylko dawać większe kości do gryzienia
Mi też jedna wet kiedyś powiedziała,że psom NIE WOLNO dawać ŻADNYCH kości, bo przecież żadne dzikie psy ani wilki kości nie jedząagata-budynek pisze:A mi powiedział nesz wet, że pies nie powinien jeść żadnych kości, bo po prostu ich nie trawimożna tylko dawać większe kości do gryzienia
Np z królików i zajęcy jedzą tylko mięskoskogspokelse pisze: Mi też jedna wet kiedyś powiedziała,że psom NIE WOLNO dawać ŻADNYCH kości, bo przecież żadne dzikie psy ani wilki kości nie jedząi bardzo się oburzyła.