SUKA OGAR szuka domu
Re: SUKA OGAR szuka domu
Hodowca napisał mi dokładnie to co Irie, że w przypadku małego dziecka nie ma co ryzykować i lepiej wychowywać psa od szczeniaka, więc my się na taką opcję zdecydujemy, choć propozycje chciałem rozsądnie rozważyć.
Ogończyk, wyślę Tobie namiar na Hodowcę na PW.
Ogończyk, wyślę Tobie namiar na Hodowcę na PW.
- ogończyk
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
Dziękuję. Rozmawiałem właśnie z Panem Kossem i dalsze rozmowy będziemy prowadzić poza forum. (Przede wszystkim On tej suki jeszcze u siebie nie ma. Pies jest w Szczecinie no i mamy, naturalnie, jeszcze kilka kwestii do omówienia, których nie zdążyliśmy przez telefon.) O wyniku rozmów poinformuję Was w tym wątku. Pzdr.
P.S. Nowmac. Moim skromnym zdaniem, dorosły pies, dobrze zsocjalizowany ma kilka niepodważalnych przewag nad szczeniakiem, ale nie odważę się Ci w tej kwestii doradzać. Pzdr.
P.S. Nowmac. Moim skromnym zdaniem, dorosły pies, dobrze zsocjalizowany ma kilka niepodważalnych przewag nad szczeniakiem, ale nie odważę się Ci w tej kwestii doradzać. Pzdr.
"...Czasem, psy dojadają po nas. Czasami my po psach...."
- weszynoska
- Gadu-Gadu: 9111199
- Kontakt:
Ja wzięłam dorosłą sukę ( Diunę) która na oczy dziecka nie widziała dopóki nie zamieszkała u nas.
Warczała, chowała się, nie wiedziała co zrobić, aż do momentu jak oberwała od Dominiki po uszach i usłyszała "cicho!!"
Od tamtej pory minęło 3 lata, a Diuna jest najlepsza przyjaciółka naszej córci...
Co nie znaczy, że tak będzie w każdym przypadku.
Ogończyku w Twoim przypadku oprócz małego dziecka w domu przebywają jeszcze dwie dorosłe suki...ja nie wiem co bym zrobiła na Twoim miejscu, ale mocno bym się zastanowiła nad taką decyzją.
U mnie są inne warunki, suka na czas przejściowy wylądowała by w kojcu i socjalizację zaczynałabym od "drobnych kroczków"
Warczała, chowała się, nie wiedziała co zrobić, aż do momentu jak oberwała od Dominiki po uszach i usłyszała "cicho!!"
Od tamtej pory minęło 3 lata, a Diuna jest najlepsza przyjaciółka naszej córci...
Co nie znaczy, że tak będzie w każdym przypadku.
Ogończyku w Twoim przypadku oprócz małego dziecka w domu przebywają jeszcze dwie dorosłe suki...ja nie wiem co bym zrobiła na Twoim miejscu, ale mocno bym się zastanowiła nad taką decyzją.
U mnie są inne warunki, suka na czas przejściowy wylądowała by w kojcu i socjalizację zaczynałabym od "drobnych kroczków"
- ogończyk
- Kontakt:
Witam. Zgodnie z obietnicą zdaję relację. Sunia ma nowych właścicieli w Poznaniu
. Pzdr.

- wszoleczek
- Gadu-Gadu: 3431453
- Kontakt:
Ale szybko znalazła domekogończyk pisze:Witam. Zgodnie z obietnicą zdaję relację. Sunia ma nowych właścicieli w Poznaniu. Pzdr.

Natalia i Nero
- Malgosiaczek_27
Super
Bardzo sie cieszymy, oby wszystkie suńki i psiaczki tak szybko znajdowały nowe domki

- ogończyk
- Kontakt:
Wątpię.wszoleczek pisze:Mam nadzieję, że razem z psem poszły namiary na ogarkowo
Cóż, miałem przyjemność zobaczyć Ją na zdjęciach i piękna z Niej sucz. Pzdr.Malgosiaczek_27 pisze:oby wszystkie suńki i psiaczki tak szybko znajdowały nowe domki
Czy są dostępne jej zdjęcia, jeżeli tak to gdzie ? Chętnie zobaczyłbym Argową córęogończyk pisze:miałem przyjemność zobaczyć Ją na zdjęciach i piękna z Niej sucz.

- ogończyk
- Kontakt:
Musisz poprosić Mirku Hodowcę. Nie mam upoważnienia do publikowania Jej zdjęć. Pzdr.
- aganowaczek
Kurczę, spóźniłam się
Ale z drugiej strony super, że psina szybko znalazła nowy dom - oby jak najszybciej doszła do siebie po przejściach związanych z porzuceniem - oddaniem do hodowcy

Panu Bogu świeczkę a diabłu OGAREK 
Hodowla Ogara Polskiego
"z Sarmackiej Tradycji FCI"
534 992 136

Hodowla Ogara Polskiego
"z Sarmackiej Tradycji FCI"
534 992 136