Kamień nazębny
Re: Kamień nazębny
kasiawro
Ja ostatnio zaczynam podejmować program antykamieniowy. Do tej pory zęby były bielutkie, ale powoli zaczyna się na nich pojawiać taki lekki żółty osad - na razie jest tego niewiele i jeszcze nie kamień, ale wychodzę z założenia, że "lepiej zapobiegać, niż leczyć".
Kupiliśmy pastę. Mycie okazało się dramatem - pies zachowywał się, jakby go ze skóry obdzierali. Więc szukam innych sposobów.
A gdzie można to cudo kupić?ProDen PlaqueOff Animal
Ja ostatnio zaczynam podejmować program antykamieniowy. Do tej pory zęby były bielutkie, ale powoli zaczyna się na nich pojawiać taki lekki żółty osad - na razie jest tego niewiele i jeszcze nie kamień, ale wychodzę z założenia, że "lepiej zapobiegać, niż leczyć".
Kupiliśmy pastę. Mycie okazało się dramatem - pies zachowywał się, jakby go ze skóry obdzierali. Więc szukam innych sposobów.
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Chyba w sklepach zoologicznych, zapytam jutro Tomka i dam Ci znać.
Będę wdzięczna. Szukałam tego w necie bez powodzenia - w sklepie zoologicznym nie słyszeli.
- panbazyl
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
ja polecam na odkamienianie barfa
mam 7 letniego psa + dwa młodziki i żaden nie ma problemu z nie takim kolorem zębów czy z kamieniem, a przy okazji przepcha gruczoły okołoodbytnicze. Moje psy na barfie od jakiś 6 lat.

labradory i ogar
rozety na zamówienie https://www.facebook.com/HerbuBazylFciKennel" onclick="window.open(this.href);return false;

Ale to musi być porządny barf a nie mielony
Tez polecam.

Tez polecam.
Ale chodzi o to konkretnie, że kości?
Moz dostaje kości, tylko za wiele ich nie może bo dostaje strasznych zatwardzeń już od jednego korpusa - to był m.in. powód, dla którego zrezygnowaliśmy z takiego "realnego barfu"
A na tym realnym jak jechał przez pewien czas (kilka miesięcy) to jakiś rewelacyjnych zmian nie zaobserwowałam
Moz dostaje kości, tylko za wiele ich nie może bo dostaje strasznych zatwardzeń już od jednego korpusa - to był m.in. powód, dla którego zrezygnowaliśmy z takiego "realnego barfu"
A na tym realnym jak jechał przez pewien czas (kilka miesięcy) to jakiś rewelacyjnych zmian nie zaobserwowałam