Noclegi na weekend klubowy
Moderator: BACHMATsforanemroda
- Ola i Dunaj
- Gadu-Gadu: 9495783
Re: Noclegi na weekend klubowy
Dziękujemy 

Utopista widzi raj,
realista widzi raj plus węża.
Helmut Walters
realista widzi raj plus węża.
Helmut Walters
- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Asiu ja teraz w sumie to się zastanawiam czy dam rade ale odpowiednio wczesniej dam znać czy biorę ten nocleg czy nie czy tylko na wystawe podjade 

-
To ja bym prosiła o jak najwcześniejszą decyzję, bo miejsc mało, a chętnych dużo i coraz to na zielonym się ktoś do mnie zgłasza 

jeżeli nic się nie zmieni to Amon i 4 ludzie na dwa noclegi
Amonowo pozdrawia leszek.piechocki@wp.pl
-
Zatem informuję, ża na wstępnej liście chętnych są:
Zuza - dwie osoby + dwa psy
Maryla - dwie osoby + dwa psy
Darek - dwie osoby + jeden pies
Edek - jedna osoba + jeden pies
slawek/basia - dwie osoby + jeden pies
Ela - jedna osoba + jeden pies
Olka - dwie osoby + dwa psy
Śmiejan - jedna osoba + jeden pies
Rezon - dwie osoby + jeden pies
Brylant - dwie osoby + dwa psy
100lic - dwie osoby + dwa psy
Barwin - ? osób + 4 psy
Aszemi - ? osób + 2 psy
Ola i Dunaj - cztery osoby + dwa psy
Leszek - cztery osoby + jeden pies
Hucuł - trzy osoby + dwa psy
Ola - jedna osoba
Irek - jedna osoba + jeden pies
Hultaj - dwie osoby + dwa psy
I informacje o ośrodkach - opcje są dwie, zaznaczę, że oba ośrodki są tuż obok siebie, kiedyś był to jeden ośrodek, ale został podzielony i posprzedawany:
1. 4 domki 8 osobowe typu Brda dwupoziomowe z łazienką i kuchnią, parter trzy tapczany dwuosobowe, góra dwa tapczany jednoosobowe. Koszt 160zł plus ewentualnie prąd tj. ok. 5-6zł. Brak opłat za psy i samochód. Ośrodek na pewno będzie zamknięty dla nas w przypadku wykupienia wszystkich miejsc.
2. 4 domki 4 osobowe typu Brda jednopoziomowe, po dwa pokoje. Łazienka zbiorcza. Koszt 110zł. A także 4 domki murowane 4osobowe po dwa pokoje z łazienką. Koszt 120zł. W obu przypadkach opłata za psa 6zł, opłata za samochód 4 zł, opłata klimatyczna 1,85zł. W domkach są albo tapczany dwuosobowe albo pojedyncze łóżka, w różnych konfiguracjach.
Przedwpłata 1/3kwoty.
Wszystko koordynuję ja, więc do mnie wszelkie pytania, rezerwacje, a także ewentualne wpłaty. Rezerwacje przyjmuję WYŁĄCZNIE na telefon. Mój numer 607-366-612.
Prośba jest taka, że jeśli możecie podobierać się w czwórki, bądź ósemki to proszę o taką informację przy okazji rezerwacji.
Zuza - dwie osoby + dwa psy
Maryla - dwie osoby + dwa psy
Darek - dwie osoby + jeden pies
Edek - jedna osoba + jeden pies
slawek/basia - dwie osoby + jeden pies
Ela - jedna osoba + jeden pies
Olka - dwie osoby + dwa psy
Śmiejan - jedna osoba + jeden pies
Rezon - dwie osoby + jeden pies
Brylant - dwie osoby + dwa psy
100lic - dwie osoby + dwa psy
Barwin - ? osób + 4 psy
Aszemi - ? osób + 2 psy
Ola i Dunaj - cztery osoby + dwa psy
Leszek - cztery osoby + jeden pies
Hucuł - trzy osoby + dwa psy
Ola - jedna osoba
Irek - jedna osoba + jeden pies
Hultaj - dwie osoby + dwa psy
I informacje o ośrodkach - opcje są dwie, zaznaczę, że oba ośrodki są tuż obok siebie, kiedyś był to jeden ośrodek, ale został podzielony i posprzedawany:
1. 4 domki 8 osobowe typu Brda dwupoziomowe z łazienką i kuchnią, parter trzy tapczany dwuosobowe, góra dwa tapczany jednoosobowe. Koszt 160zł plus ewentualnie prąd tj. ok. 5-6zł. Brak opłat za psy i samochód. Ośrodek na pewno będzie zamknięty dla nas w przypadku wykupienia wszystkich miejsc.
2. 4 domki 4 osobowe typu Brda jednopoziomowe, po dwa pokoje. Łazienka zbiorcza. Koszt 110zł. A także 4 domki murowane 4osobowe po dwa pokoje z łazienką. Koszt 120zł. W obu przypadkach opłata za psa 6zł, opłata za samochód 4 zł, opłata klimatyczna 1,85zł. W domkach są albo tapczany dwuosobowe albo pojedyncze łóżka, w różnych konfiguracjach.
Przedwpłata 1/3kwoty.
Wszystko koordynuję ja, więc do mnie wszelkie pytania, rezerwacje, a także ewentualne wpłaty. Rezerwacje przyjmuję WYŁĄCZNIE na telefon. Mój numer 607-366-612.
Prośba jest taka, że jeśli możecie podobierać się w czwórki, bądź ósemki to proszę o taką informację przy okazji rezerwacji.
-
Zatem jeśli ktoś jest jeszcze zainteresowany to zostały domki 4osobowe bez łazienki 
A dla Leszka i Oli od Dunaja takie info, że w sobotę prawdopodobnie będę na miejscu i porobię foty jak tam wygląda
Czy bylibyście zainteresowani posiłkami? Jeśli tak to jakimi, na jakie dni? Koszt jest póki co szacowany, bo nie mają kosztorysu zrobionego. Czyli pewnie im więcej chętnych tym taniej
Prosiłabym o określenie się w tej kwestii do piątku wieczora.
Na pewno będzie ognisko z soboty na niedzielę, grill pewnie też.

A dla Leszka i Oli od Dunaja takie info, że w sobotę prawdopodobnie będę na miejscu i porobię foty jak tam wygląda

Czy bylibyście zainteresowani posiłkami? Jeśli tak to jakimi, na jakie dni? Koszt jest póki co szacowany, bo nie mają kosztorysu zrobionego. Czyli pewnie im więcej chętnych tym taniej

Na pewno będzie ognisko z soboty na niedzielę, grill pewnie też.
Wysłałem info na priw.
Ciekawi mnie jak daleko jest ten ośrodek od miejsca gdzie będzie wystawa.
Ciekawi mnie jak daleko jest ten ośrodek od miejsca gdzie będzie wystawa.