MIOTY OGARA 2010
Moderatorzy: BACHMATsforanemroda, eliza
Re: MIOTY OGARA 2010
Dziękuję Zbyszku, powoli uzupełniam....
- Paula
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 3818816
Temat chyba umarł śmiercią naturalną
a szkoda, bo tego typu wątki są b. ważne... jeśli macie informacje o miotach tegorocznych bardzo prosiłabym o uzupełnienie... bo ostatnio nasze bazy rodowodowe słabo działają...
Danusia dzielnie uzupełnia pierwszy post, ale w większości brakuje imion szczeniaków...
Będę bardzo wdzięczna za pomoc!
(za rok przyda mi się także do uzupełnienia tabelki płytkowej jeśli AniaW zdecyduje się na kolejną edycję) 

Danusia dzielnie uzupełnia pierwszy post, ale w większości brakuje imion szczeniaków...
Będę bardzo wdzięczna za pomoc!

Pozdrawiamy,
Paula & Świtun
Paula & Świtun
Danusia pisze:9. Hodowla
O: HULTAJ "z Południowej Kniei"
M: JEMIOŁA "Olfactus"
Ur. 4.07.2010 roku
Psy: (7) C
Suczki: (3) C
Przydomek: Ogary z Liliowych Łąk
psy: Calvados , Czoper, Cyrkon, Chyży, Czarli, Cziko, Czaban, Coffi
suki: Cera, Chili.
Wg moich dokumentów Calvados urodził się 3.07.2010, ale wiem, że poród ciągnął się długo i załapał się na dwie doby, więc w kwestii daty to z Panią Wioletą ( poczta Ogarkowo)

Dziękuję EiMI za dane, odnośnie ostatniego miotu są znaki zapytania do czasu wyjaśnienia sprawy, zakończenia dyskusji z wyjaśnieniem ojcostwa. 

Data musi być taka jak w dokumentach - bardzo wiele suk rodzi przez dwie doby bo albo rodzą długo albo zaczynają wieczorem i kończą po północy ale data urodzenia obowiązuje taka jak jest podana do oficjalnej dokumentacjiEiMI pisze: Wg moich dokumentów Calvados urodził się 3.07.2010, ale wiem, że poród ciągnął się długo i załapał się na dwie doby, więc w kwestii daty to z Panią Wioletą ( poczta Ogarkowo)
Przepraszam za nadgorliwość
ale, przydomek hodowli brzmi OGARY z Liliowych Łąk. Ja się nie znam i być może to nie jest najistotniejsze, ale tak dla pewności....
No i piesków jest 8, a suczki są 2. Gapa wymieniłam imiona a nie zwróciłam uwagi, że było wcześniej wpisane 7/3.
A tak w ogóle, to chciałam powiedzieć, że jestem pełna uznania dla Pani Danusi i innych osób, które tak rzetelnie zajmują się taką żmudną pracą....
Jak czekaliśmy na naszego pieska to wypisaliśmy pochodzenie rodziców do lat 60-tych wstecz (naprawdę nie wiem po co, chyba tylko żeby się czymś zająć) i dzięki Waszej pracy udało nam się bez problemu dotrzeć do niemal wszystkich przodków

No i piesków jest 8, a suczki są 2. Gapa wymieniłam imiona a nie zwróciłam uwagi, że było wcześniej wpisane 7/3.
A tak w ogóle, to chciałam powiedzieć, że jestem pełna uznania dla Pani Danusi i innych osób, które tak rzetelnie zajmują się taką żmudną pracą....
Jak czekaliśmy na naszego pieska to wypisaliśmy pochodzenie rodziców do lat 60-tych wstecz (naprawdę nie wiem po co, chyba tylko żeby się czymś zająć) i dzięki Waszej pracy udało nam się bez problemu dotrzeć do niemal wszystkich przodków

- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Hihi ja robiłam to samoEiMI pisze:Jak czekaliśmy na naszego pieska to wypisaliśmy pochodzenie rodziców do lat 60-tych wstecz

Jak jeszcze ktoś się przyzna, to z dumą ogłosimy, że to normaAszemi pisze:Hihi ja robiłam to samoEiMI pisze:Jak czekaliśmy na naszego pieska to wypisaliśmy pochodzenie rodziców do lat 60-tych wstecz

Mogę się przyznać, że uwielbiam rozpisywac rodowodyEiMI pisze:Jak jeszcze ktoś się przyzna, to z dumą ogłosimy, że to normaAszemi pisze:Hihi ja robiłam to samoEiMI pisze:Jak czekaliśmy na naszego pieska to wypisaliśmy pochodzenie rodziców do lat 60-tych wstecz