Albo gdzie nad Wartę?

I nie zapomnij ze sobą wziąć jakichś sznyt w tytkach, no i oczywiście swojego kejtraBasiaM pisze:Tej, My też witamy serdecznie![]()
Ja jako pyra poznańska może wpadnę na wiosnę na jakąś pyrę z gzikiem do Was i przy okazji na spacerek
Loks i Morus pisze: Loks Największy Ogar w Polsce również nieoficjalnie. Raczej chcę obrócić jego tendencje do otyłości w coś pozytywnego. Dziś zważyłem (cojutro odczuję pewnie w krzyżu:) 54 kg i 71 cm
Może mieć też tak po kastracji, niektóre psy i suki mają problemy wagowe po zabiegu kastracji lub sterylizacjiAnia W pisze:Loks i Morus pisze: Loks Największy Ogar w Polsce również nieoficjalnie. Raczej chcę obrócić jego tendencje do otyłości w coś pozytywnego. Dziś zważyłem (cojutro odczuję pewnie w krzyżu:) 54 kg i 71 cm![]()
Nie wiem czy największy ale najcięższy na pewno! Próbowaliście go odchudzić?
Istotnie żartuję, że mam wnuki po Amonie, innych narazie nie.Loks i Morus pisze:Dzieki za zdjęcia Amon bardzo podobny !
PS czy dobrze rozumiem pozdrowienia od dziadka Morusa? Pozdrowienia serdeczne
Pytałam się o odchudzanie, bo oprócz zdarzającej się tendencji psów kastrowanych do tycia bardzo ważna jest dieta (nie tyje się z powietrzamonik pisze: Może mieć też tak po kastracji, niektóre psy i suki mają problemy wagowe po zabiegu kastracji lub sterylizacji