Jak na razie muszę się opanować bo po nocach siedze na allegro... obóżki, legowiska, zabawki....

A może trafi mi się suczka?

W tygodniu mój Rudolf ma 2 spacery dziennie - rano wcześnie przed pracą około 30 minut i pod wieczór przechodzimy około 2-4 km, czasem ja jadę on idzie. Kiedy jestem w pracy, pies jest na dworze i kopie dziury w ogródku...wszoleczek pisze:A ja mam pytanie do wszystkich którzy się uczą/studiują/pracują - ile mniej więcej czasu poświęcacie psu na zabawy, spacery. Wiadomo, że każdy jest ograniczony czasowo, ale chcę być pewna, że posiadam wystarczającą ilość wolnego czasu dla psa
A będziesz mogła mieć go obok siebie na tych kolanach w domu? Rodzice się zgadzają na psa domowego? Czy czeka go może np buda? Czy rozmawiałaś z rodzicami o kosztach itd? Pies to nie zabawka a kosztowny (tak, tak) towarzysz na całe lata.wszoleczek pisze:...jak będę miała psa na kolanach![]()
Generalnie moi rodzice mówią, że bardziej pies na pole. Budy jako takiej nie ma, jest przybudówka gdzie TEORETYCZNIE czeka na psa wersalka.bea100 pisze:Rodzice się zgadzają na psa domowego? Czy czeka go może np buda?