Odświeżam wątek! Jestem dziś po rozmowach w Stadninie, nasz pokaz byłby wprowadzeniem do pokazu hodowlanego Stadniny, odbędzie się w niedzielę 13 września około godziny 17. Prosiłabym bardzo o potwierdzenie przybycia, kto będzie i z iloma psami. Serdecznie wszystkich zapraszam, zwłaszcza, że oprócz naszego będzie jeszcze kilka innych fajnych pokazów, między innymi jazdy konnej w stylu West w wykonaniu aktualnego Mistrza Polski Koni Arabskich pana Marka Suligi ! Osobiście jestem jego wielką fanką, wspaniale dogaduje się ze swym Wangelisem, oglądać ich pracę to wielka przyjemność.
ania N pisze:Chętnie byśmy pojechali ale nasze stroje nie są aż tak stare....
to wypożycz z teatru, teraz prawie każdy teatr ma wypożyczalnię i wypożyczenie na weekend, to koszt w granicach 30 do 60zł - cena zależna od miasta, w Poznaniu w granicach 50zł
Ja bardzo chciałam tam jechać, ale niestety nie mam transportu, a do Janowa pociągów nie ma..
ja niestety nie będę mógł być bo będę chrześniaka chrzcił...
"Zastanawiałeś się kiedyś, co one o nas muszą myśleć? No popatrz tylko - wracamy ze spożywczego z niesamowitą zdobyczą: kurczakiem, wieprzowiną, połową cielaka. Muszą myśleć, że jesteśmy najlepszymi myśliwymi na świecie!"
Maciek przysyła zastępstwo w postaci kolegi z Zachcianką, AniaN też się wybiera, będą 2 charty od Arcturus, oczywiście moje suczydła. Kogo jeszcze się mogę spodziewać? Świtki, będziecie?
przyjmijcie tam jakoś mojego kolegę... Dobry chłopak i chce mieć psa Na wiosnę pewnie będziemy z nim coś wystawiać
"Zastanawiałeś się kiedyś, co one o nas muszą myśleć? No popatrz tylko - wracamy ze spożywczego z niesamowitą zdobyczą: kurczakiem, wieprzowiną, połową cielaka. Muszą myśleć, że jesteśmy najlepszymi myśliwymi na świecie!"