Ale jak pojechaliśmy na wystawę warszawską 10 lipca to byłam zaopatrzona w woreczki i zbierałam - to był mój pierwszy raz

Nie jest to jakieś miłe zajęcia ale da się przeżyć

BasiuMBasiaM pisze:dorob62...
... hmmmm,jest to jakiś pomysł.
Choć z drugiej strony jak już wspomniałałam jest to baaaardzo specyficzne osiedle i uwierzcie mi dziwni ludzie tu mieszkają.
Np. mamy takie "boczne" drzwi wyjściowe ( na naszym korytarzu) na zewnątrz.Dosłownie "wyjściowe", ponieważ wejść już się nie da.Założyliśmy klamkę,którą kupiliśmy za własne pieniądze.Na drugi dzień jej nie było![]()
Kiedy naszego Uchatka uczyłam czystości to w kapciach i dresie wybiegałam z psem na rękach na trawę.Sporadycznie udawało mi się wrócić TYMI właśnie drzwiami, ponieważ nasze sąsiadki filują w oknie i zamykają wrota![]()
Nawet jak stałam przed wejściem kilka metrów to udają,że mnie nie widzą i nie słyszą i przed oczami trzask !!! Więc ja w tych kapciach i z małym psem, który dosłownie 40minut wokół bloku szedł - wracałam do domu.
Prosiliśmy, tłumaczyliśmy,że mamy małego psa,że jak wracamy to zamykamy drzwi - ale niestety ludzie tu zachowują się jak amebyDrzwi to ich własność czy jak ? Zresztą trawnik też wspólny więc jakim prawem nie pozwalamy im , znaczy psom srać
BasiuM zaraz Dzień świra mi się przypomniał, jak się odważysz, to możesz zastosować tę samą metodęBasiaM pisze:Poza tym każdy kto wychodzi z psem na dwór trafia od razu na pierwszy lepszy trawnik czyli ten pod naszym balkonem (mieszkamy na parterze)![]()
dor pisze:BasiuM zaraz Dzień świra mi się przypomniał, jak się odważysz, to możesz zastosować tę samą metodęBasiaM pisze:Poza tym każdy kto wychodzi z psem na dwór trafia od razu na pierwszy lepszy trawnik czyli ten pod naszym balkonem (mieszkamy na parterze)![]()
To samo mi do głowy przyszłodor pisze:BasiuM zaraz Dzień świra mi się przypomniał, jak się odważysz, to możesz zastosować tę samą metodęBasiaM pisze:Poza tym każdy kto wychodzi z psem na dwór trafia od razu na pierwszy lepszy trawnik czyli ten pod naszym balkonem (mieszkamy na parterze)![]()