Wytarzany:(

Awatar użytkownika
ogończyk
Gadu-Gadu: 0
Kontakt:

Re: Wytarzany:(

Post autor: ogończyk »

Ekstrakty, olejki eteryczne, dysertacje naukowe... :szacun_1: Ba! Nie dziwię się już, że o tych co się wolą przyzwyczaić (ewentualnie w ramach szczytu wyrafinowania potraktować śmierdziela pomidorami z ziołami prowansalskimi) mówisz per: "Tarzany". :D Poczułem się jak dzikus z buszu. :placzek: Pozdrawiam i życzę powodzenia w walce ze smrodem. :gleba:
"...Czasem, psy dojadają po nas. Czasami my po psach...."
Awatar użytkownika
GabiArt

Post autor: GabiArt »

Bardzo ci współczuję, miszakai, też mięliśmy kiedyś psa, który „robił nam” takie numery! Kiedyś, po tarzanku w mocno przestarzałej padlinie wykąpałam go cztery razy pod rząd, bo nie puszczało. A na koniec obficie spłukałam wodą z octem i wyszliśmy na długi letni spacer w plener. Trochę pomogło. Mogę cię tylko pocieszyć, że my też psom śmierdzimy, zwłaszcza, kiedy zlejemy się perfumami. :gleba:
Awatar użytkownika
Rudolf
Gadu-Gadu: 2095935
Kontakt:

Post autor: Rudolf »

GabiArt :happy3:
Nie żebym chciała być złośliwa, ale chyba możesz się powoli przygotowywać do takich rozrywek jak tarzanie :D w końcu za niedługo odbierasz swoje ogarzątko... ;)
Marta & Rudolf

Obrazek
Awatar użytkownika
Ania W
Sołtys Wsi Ogarkowo
Kontakt:

Post autor: Ania W »

Ja nie wiem czy to kogokolwiek pocieszy ale mam wrażenie, że wraz z wiekiem częstotliwość tarzania maleje...przynajmniej w przypadku Barda się sprawdziło ;)
Konsumpcja raczej nie ma tych tendencji spadkowych ;)
Awatar użytkownika
Paula
Sołtys Wsi Ogarkowo
Gadu-Gadu: 3818816

Post autor: Paula »

Ania W pisze:Konsumpcja raczej nie ma tych tendencji spadkowych ;)
a wręcz wzrostowe... :roll:
Pozdrawiamy,
Paula & Świtun
Awatar użytkownika
kasiawro
Sołtys Wsi Ogarkowo
Gadu-Gadu: 13373652

Post autor: kasiawro »

Ania W pisze:Ja nie wiem czy to kogokolwiek pocieszy ale mam wrażenie, że wraz z wiekiem częstotliwość tarzania maleje...przynajmniej w przypadku Barda się sprawdziło ;)
Konsumpcja raczej nie ma tych tendencji spadkowych ;)
potwierdzam i konsumpcja u nas ma tendencje spadkowe.
Na pocieszenie powiem nic nie śmierdzi tak jak rozkładająca się ryba -Pasja była kąpana po takim tarzaniu 5 razy i nic nadal nie dało się wytrzymać-spała na dworze przez tydzień-potem kąpanie i wreszcie przeszło, ale jak wracamy w to miejsce gdzie pamiętna dla nas i chyba dla niej ryba leżała leci pierwsza i sprawdza czy nic nie ma.
Awatar użytkownika
carmen

Post autor: carmen »

a może ona się najadła tych wspaniałości i z pyska jej śmierdzi? między zębami coś zostało?
Określ swoją wizję przyszłości. Zastanów się jaka jest jej cena? Postanów, że ją zapłacisz...
Awatar użytkownika
Ola_Aria
Gadu-Gadu: 1660343

Post autor: Ola_Aria »

czy skłonność do tarzanka pojawia się z wiekiem czy jest wrodzona? ;)
Aria mi się jeszcze w niczym nie wytarzała, odchodami się natomiast posila i widać, że jej smakują :placzek:
zAPRASZAM NA ARIOWEGO BLOGA :)

http://www.forum.polskigonczy.avx.pl/vi ... 14&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Ikar

Post autor: Ikar »

Z moich obserwacji wynika, że jeśli do tej pory się nie tarzała to już raczej nie będzie. A wierz mi jedzenie to mały pikuś przy tarzaniu :mrgreen:
Z jedzenia może wyrosnąć, przynajmniej Ikar wyrósł (jak to brzmi :lol: ), a z tarzania raczej nie.
Awatar użytkownika
Ola_Aria
Gadu-Gadu: 1660343

Post autor: Ola_Aria »

[quote="Ikar"]A wierz mi jedzenie to mały pikuś przy tarzaniu :mrgreen: /quote]

no domyślam się :mrgreen:
zAPRASZAM NA ARIOWEGO BLOGA :)

http://www.forum.polskigonczy.avx.pl/vi ... 14&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
ODPOWIEDZ