Linienie
Re: Linienie
To ja też dodam,że Łazik też zostawia za sobą kłebki kłaczków odkurzam 2xdziennie
i tez zaczął jakieś 1-2 tyg.temu

- wladekbud
- Gadu-Gadu: 0
No Burza też szczenięce, też, teżBasia pisze:U nas jest podwójnie wesoło, gdyż Mina wymienia nie tylko sierść z okazji upałów, ale także szczeniece włosy.![]()
Generalnie gdzie nie spojżysz tam kłaki, kłaki, kłaki

"Whoever loveth me, loveth my hound." - Thomas More
Czy zaczyna się pora na to normalne linienie? Wiem, ze ogary linieją tylko dwa razy w roku od stycznia do lipca i od sierpnia do grudnia
ale teraz to chyba zaczyna sie mega linienie
czy Wasze pieski tez tak mają?
mam nadzieje, że to nie wina karmy, Ułan caly czas jest na Royalu, wcześniej pomimo róznych tu opini nie zauwazyłam żadnych sensacji, nie chciałabym mu zmieniać karmy mam nadzieje, że to jest tylko to wlaściwe linienie
związane z porą roku a to by znaczyło, że idzie wiosna 

mam nadzieje, że to nie wina karmy, Ułan caly czas jest na Royalu, wcześniej pomimo róznych tu opini nie zauwazyłam żadnych sensacji, nie chciałabym mu zmieniać karmy mam nadzieje, że to jest tylko to wlaściwe linienie

- wszoleczek
- Gadu-Gadu: 3431453
- Kontakt:
Odkąd mam Nera to przez cały czas linieje. Na początku na potęgę, teraz trochę mniej, ale chyba to ze względu na regularne używanie zgrzebła 

Natalia i Nero
- weszynoska
- Gadu-Gadu: 9111199
- Kontakt:
Zauważyłam, że hotelowy husky zaczyna puszczać kłębki futra...więc chyba wiosna idzie 

- ogończyk
- Kontakt:
Wiesz, jeżeli te kłębki futra puszcza paszczą, to ja Ci radzę jeszcze raz przeliczyć psy.weszynoska pisze:hotelowy husky zaczyna puszczać kłębki futra...

"...Czasem, psy dojadają po nas. Czasami my po psach...."
- Asiun
- Gadu-Gadu: 4129240
ogończyk pisze:Wiesz, jeżeli te kłębki futra puszcza paszczą, to ja Ci radzę jeszcze raz przeliczyć psy.weszynoska pisze:hotelowy husky zaczyna puszczać kłębki futra...Pzdr.

Ja bym się tak nie cieszyła, tzn. z jednej strony się cieszę, ale z drugiej wiecie, co będzie jak ta kupa śniegu zacznie nagle topnieć..weszynoska pisze:Zauważyłam, że hotelowy husky zaczyna puszczać kłębki futra...więc chyba wiosna idzie
Możemy mieć w tym roku big powódź..

W Poznaniu może nie, ale tam na południu może być nie najlepiej, żeby tylko się nie powtórzyła historia sprzed kilu lat, bo nasz rząd reaguje tylko wtedy jak już jest za późno

Ja już kalosze zakupiłammonik pisze:Ja bym się tak nie cieszyła, tzn. z jednej strony się cieszę, ale z drugiej wiecie, co będzie jak ta kupa śniegu zacznie nagle topnieć..weszynoska pisze:Zauważyłam, że hotelowy husky zaczyna puszczać kłębki futra...więc chyba wiosna idzie
Możemy mieć w tym roku big powódź..![]()
W Poznaniu może nie, ale tam na południu może być nie najlepiej, żeby tylko się nie powtórzyła historia sprzed kilu lat, bo nasz rząd reaguje tylko wtedy jak już jest za późno

- ogończyk
- Kontakt:
A ja mając kalosze na nogach stałem z łopatą w rwącej wodzie po uda, która mi płynęła przez ogród i płakałem. Pzdr.BasiaM pisze: Ja już kalosze zakupiłam
Ale ja i tak na górce mieszkam

"...Czasem, psy dojadają po nas. Czasami my po psach...."