Blog polsko-australijsko-afgański

Awatar użytkownika
nulka

Re: Blog polsko-australijsko-afgański

Post autor: nulka »

Śliczna Miodziunia,a jaka była piękna para z Tercetem :marzyc_2: ,ile Miodunka miała lat jak odeszła :placzek:
No a Arafat to niezły ogarek,ślicznotek ,to kto z kim musi wytrzymywać Blue z Arafatem czy Arafat z Blue? I gdzie pieski mieszkają ? Bo moja Zojka jeszcze mała ,Łazik też szczenię a co to będzie później :gluchy:
Acha a czy Miodunka miała tylko jeden miot ogarków?
Fajnie,że zdecydowałaś się na ogarka ,czy ta wizyta u Bei to znaczy ,że będzie ogarek Poznaniak?
diamantina

Post autor: diamantina »

nulka pisze:Śliczna Miodziunia,a jaka była piękna para z Tercetem :marzyc_2: ,ile Miodunka miała lat jak odeszła :placzek:
No a Arafat to niezły ogarek,ślicznotek ,to kto z kim musi wytrzymywać Blue z Arafatem czy Arafat z Blue? I gdzie pieski mieszkają ? Bo moja Zojka jeszcze mała ,Łazik też szczenię a co to będzie później :gluchy:
Acha a czy Miodunka miała tylko jeden miot ogarków?
Fajnie,że zdecydowałaś się na ogarka ,czy ta wizyta u Bei to znaczy ,że będzie ogarek Poznaniak?
Miodunkę straciłam w inny sposób, ale już nie mam ochoty o tym opowiadać, bo ta opowieść otwiera tylko stare rany..

Tak, Miodunka miała tylko ten jeden miot, z którego jest Bończa właśnie. Jeszcze czasami mam kontakt z właścicielami Bogorii,ale bardzo rzadko, zero kontaktu z właścicielami Borysa, który pojechał do Niemiec i zero kontaktu z właścicielem Buńczuka, który poleciał do Chicago.
A Bełta czyli po domowemu Ogiego widziałam prawie codziennie, ale w grudniu im zaginął..

Czy będę mieć ogarka teraz, nie wiem - musi to być bardzo przemyślana decyzja, bo planowałam na troszkę później, choć byłby to najlepszy moment jeszcze przed remontem mieszkania :lol:
Awatar użytkownika
agaziel
Gadu-Gadu: 0

Post autor: agaziel »

Piękne zdjęcia, ale przede wszystkim wspaniałe psy! Aż cieplej się robi na serduchu, jak się ogląda Twojego bloga :marzyc_2:
Awatar użytkownika
nulka

diamantina pisze:Miodunkę straciłam w inny sposób, ale już nie mam ochoty o tym opowiadać, bo ta opowieść otwiera tylko stare rany..
Rozumiem ,sama straciłam niedawno psa ,jeszcze rok temu jedliśmy razem z drzewa jagody Mikesz stawał na dwóch łapach i obgryzał od dołu ,a w tym roku też ich będzie dużo ...
No ale nowa przygoda przed tobą :happy3: ,ale warto przemyśleć i może faktycznie po remoncie ...będzie miał co mały ogarek(ka) nabroić :jezyk_3:
Awatar użytkownika
Aszemi
Gadu-Gadu: 4921992
Kontakt:

Post autor: Aszemi »

Piękne fotki i ogarze i te inne ale Arafat w błotku wygrał :D
Fajnie że założyłaś bloga będziemy zaglądać ;)
Obrazek
Obrazek
"Pies nie dba o to, czy jesteś bogaty, czy biedny...
bystry czy tępy, mądry czy głupi.
Oddaj mu swoje serce, a on odda ci swoje.
O ilu ludziach można to powiedzieć?
Ilu ludzi może cię uczynić rzadkim, czystym i wyjątkowym?"
diamantina

agaziel pisze:Piękne zdjęcia, ale przede wszystkim wspaniałe psy! Aż cieplej się robi na serduchu, jak się ogląda Twojego bloga :marzyc_2:
Wszystkie blogi tutaj na ogarkowie są bardzo cieplutkie, a zwłaszcza te ogarkowe :marzyc: no i dla każdego jego psiaki są najcieplejsze na świecie :)

I ja także właśnie codziennie przerabiam Wasze blogi, a jest co czytać i oglądać i tak się od razu weselej na duszy robi, jak się je przegląda :marzyc: :happy3:
Ostatnio zmieniony poniedziałek 25 maja 2009, 21:52 przez diamantina, łącznie zmieniany 1 raz.
diamantina

Aszemi pisze:Piękne fotki i ogarze i te inne ale Arafat w błotku wygrał :D
Fajnie że założyłaś bloga będziemy zaglądać ;)

Najpierw musiałam sołtysa zapytać o zgodę, czy na ogarkowie mogę moje psiaki wlepić ;) :lol:
Awatar użytkownika
Aszemi
Gadu-Gadu: 4921992
Kontakt:

Post autor: Aszemi »

Sołtysa mamy fantastycznego więc nie mógł się nie zgodzić ;)
Obrazek
Obrazek
"Pies nie dba o to, czy jesteś bogaty, czy biedny...
bystry czy tępy, mądry czy głupi.
Oddaj mu swoje serce, a on odda ci swoje.
O ilu ludziach można to powiedzieć?
Ilu ludzi może cię uczynić rzadkim, czystym i wyjątkowym?"
diamantina

Aszemi pisze:Sołtysa mamy fantastycznego więc nie mógł się nie zgodzić ;)
No już jakiś czas temu zauważyłam, że jedyny w swoim rodzaju ;)
Awatar użytkownika
nulka

diamantina i co? jak tam u bei? który ogarek? czy jeszcze czekasz?
ODPOWIEDZ