TRUFLA NIEMCZAŃSKIE WZGÓRZA

Awatar użytkownika
Malgosiaczek_27

Re: TRUFLA NIEMCZAŃSKIE WZGÓRZA

Post autor: Malgosiaczek_27 »

Trufla fajniutka i słodziutka ;) W końcu jak to ktoś mi kiedyś powiedział "imię do czegoś zobowiązuje" ;) :D :gleba:
Obrazek

Czekolada uspokaja bardziej, niż kolor zielony ;)
Awatar użytkownika
kasiawro
Sołtys Wsi Ogarkowo
Gadu-Gadu: 13373652

Post autor: kasiawro »

co do ptaszków Pasja też ostatnio maluszka sobie znalazła - po kimś to ma ;)
Awatar użytkownika
Trufla

Post autor: Trufla »

upssssssssssss.. przepraszam za zamieszanie ze zdublowanym blogiem :zdziw_4: coś moja pancia musiała pogmatwać.... Tajga siostro- mam pytanko- Ty tak lubisz wodę czy panciorstwo Cie zapedziło do kąpieli? bo ja tak średnio lubie być mokra....nikt mnie nie zmusza do pływania, sama się też nie garnę...czy coś ze mną nie tak? co mówisz siostra?
Awatar użytkownika
Trufla

Hej Fiord! mieszkam w Kościanie, miasteczko w Wielkopolsce okolo 50km na południe od Poznania! a Ty skąd pochodzisz? :mysl_1:
Awatar użytkownika
agaziel
Gadu-Gadu: 0

Post autor: agaziel »

Trufla pisze:Tajga siostro- mam pytanko- Ty tak lubisz wodę czy panciorstwo Cie zapedziło do kąpieli? bo ja tak średnio lubie być mokra....nikt mnie nie zmusza do pływania, sama się też nie garnę...czy coś ze mną nie tak? co mówisz siostra?
Otóż ja, moja droga Truflo, pierwszy raz byłam nad jeziorem. Początkowo wchodziłam tylko na płytką wodę (ale chętnie), później jak już pańcia straciła nadzieję na fotkę z "pływającym ogarem" i schowała aparat, to popłynęłam za kijkiem. Tylko raz, ale nikt mnie nie "zmuszał". Myślę, że wcześniej czy później i Tobie się spodoba. Ale jeszcze bardziej mnie cieszy to, że mieszkacie w Kościanie, bo my w Zielonej Górze, więc całkiem blisko! Musimy koniecznie się umówić na jakieś małe szaleństwa :happy3: :happy3: :happy3: Buziaczki!!!!
Awatar użytkownika
ania N

Post autor: ania N »

Hej Trufla ja mieszkam w Puławach. U nas mało ogarków więc się dopytujemy. :D
Uwielbiam wodę , lubię do niej wbiegać, wskakiwać, wyjadać glony, brodzić w błotku i łapać żaby ale jeszcze nie pływałem... :marzyc: Ale myślę że niedługo się odważę.
A i jeszcze umiem wkładać głowę pod wodę i puszczać bąbelki :jezyk_3: . :jezyk_3:
„Jak ktoś chce coś robić to szuka sposobu, jak ktoś nie chce nic robić to szuka powodu."

https://www.facebook.com/HodowlaOgaraWislanaOsada/" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Trufla

Siostrzyczko!!! namów swoje panciorstwo na wyjazd, ja pogadam ze swoimi- spotkamy sie w połowie drogi miedzy kościanem a zieloną góra .... może udałoby się takie szaleństwo zorganizować w czerwcu??? byłoby sympatycznie :happy3: hau hau
bea100

Post autor: bea100 »

Witajcie. Super, że słodka Trufla ma bloga- będę tu stałym oglądaczem :P
Awatar użytkownika
kasiawro
Sołtys Wsi Ogarkowo
Gadu-Gadu: 13373652

Post autor: kasiawro »

Trufla pisze:Siostrzyczko!!! namów swoje panciorstwo na wyjazd, ja pogadam ze swoimi- spotkamy sie w połowie drogi miedzy kościanem a zieloną góra .... może udałoby się takie szaleństwo zorganizować w czerwcu??? byłoby sympatycznie :happy3: hau hau
Dajcie znać kiedy to ja jako "babcia" też chcę tam być :happy3: :happy3:
Awatar użytkownika
agaziel

Post autor: agaziel »

Oczywiście :!: Jestem ZA. Co prawda niezbyt dobrze znoszę podróż samochodem, ale dla takiej sprawy to się poświęcę! Pozdrawiam i całuję Truflę i Pasję z Zagajem :hi_1: :hi_1:
ODPOWIEDZ