NASZE PSY ŚPIĄ...
- Malgosiaczek_27
Re: NASZE PSY ŚPIĄ...
Mały Rudolf pod łóżkiem cudnie wygląda, tak wciśnięty że ledwo go widać
Niestety ogarki szybko przekonują się, że łózka szybko się kurczą

- Rudolf
- Gadu-Gadu: 2095935
- Kontakt:
podobnie jak fotele - co jednak nie oznacza, że przestają z nich korzystaćMalgosiaczek_27 pisze:Niestety ogarki szybko przekonują się, że łózka szybko się kurczą![]()

Marta & Rudolf

- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Oj słodziaczek z niego a pańcia niedobra
taką skrytkę Rudikowi zabrać
Salwa jak już wspominałam nie może ale oszukiwanie opanowała do perfekcji wcześniej podchodziła i tylko jednym półdupkiem siadała na tapczanie a ostatnio przeszła samą siebie- wszystkie łapy na ziemi a ona wygięła się i cały brzuch na tapczanie

Ja bym powiedziała że Ogarki szybko przekonują się że na łóżku jest fajniejMalgosiaczek_27 pisze:Niestety ogarki szybko przekonują się, że łózka szybko się kurczą

Salwa jak już wspominałam nie może ale oszukiwanie opanowała do perfekcji wcześniej podchodziła i tylko jednym półdupkiem siadała na tapczanie a ostatnio przeszła samą siebie- wszystkie łapy na ziemi a ona wygięła się i cały brzuch na tapczanie

Ale według ogara to chyba jednak fotel jest najfajniejszy
U mnie jest to miejsce ( mam dwa jasne skórzane fotele), gdzie żadnemu ogarowi nie wolno wchodzić ( co nie znaczy, że od lat obie nie ponawiają prób
)
Zawsze mnie zadziwiało, jak spore w końcu psy, potrafią się zminimalizować i skłębić- byle tam się zmieścić. No i ile mają cierpliwości i uporu i sprytu by jednak spacyfikować taki fotel

Zawsze mnie zadziwiało, jak spore w końcu psy, potrafią się zminimalizować i skłębić- byle tam się zmieścić. No i ile mają cierpliwości i uporu i sprytu by jednak spacyfikować taki fotel

- Rudolf
- Gadu-Gadu: 2095935
- Kontakt:
Aszemi pisze:ostatnio przeszła samą siebie- wszystkie łapy na ziemi a ona wygięła się i cały brzuch na tapczanie

szkoda, ze nie masz zdjęcia

Marta & Rudolf

- Malgosiaczek_27
Beatko masz takie zdjęcie, kiedyś zamieszczałaś gdzieś, jak to Monia maskuje się na fotelu, żeby nikt jej nie zauważył 

- Aszemi
- Gadu-Gadu: 4921992
- Kontakt:
Też żałuję że nie miałam aparatu pod rękąRudolf pisze:szkoda, ze nie masz zdjęcia

W Nadbużańskim Graniu szczeniaki trenują od małego:

Bo potem czasem trzeba sobie radzić:

Hultaj sie dostosował

Bo potem czasem trzeba sobie radzić:

Hultaj sie dostosował

Czego się nie robi żeby zająć najlepsze miejsca na trybunie...a jak przy okazji uda się je "trzymać" dla całej rodziny(biorąc pod uwagę, że każda z osób trzyma po 4