U-garki z Glinianej Osady FCI 30.01.2019.:)
Re: U-garki z Glinianej Osady FCI 30.01.2019.:)
Kwoka jesto zdrowsza niż nagrzewanie całego pomieszczenia - rozsądnie powieszona daje szczeniakom i suce możliwość decyzji, położenia się tam gdzie im najlepiej. A dogrzewanie jest jednym z aspektów zapobiegania przy herpesie.
- Poniatowski Dwór
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
u nas też w kojcu było cieplutko (naczytałam sie o herpesie i innych gadach...) i było zawsze ponad 20 (a nawet 25) - ale tez wynosiła szczenięta i wtedy porządnie wietrzyłam. My ciepłoluby ogromne więc u nas, to jak w domu nie ma 23 stopni - to marzniemy...
z Poniatowskiego Dworku pozdrawiają Ania i Łukasz z dziećmi
oraz AS-ANI, HUSARZ, FELIX, MINA, ARIADNA i ZADZIOR
https://www.facebook.com/Ogary-Polskie- ... 921752356/
Kontakt do HODOWLI 515061115
oraz AS-ANI, HUSARZ, FELIX, MINA, ARIADNA i ZADZIOR
https://www.facebook.com/Ogary-Polskie- ... 921752356/
Kontakt do HODOWLI 515061115
Nie kontynuując już w tym miejscu wątku herpesa i temperatur jakie byłyby konieczne w takim przypadku, kontroli przegrzania i odpowiedniego nawilżania otoczenia wróćmy może do właściwego wątku.
Może jakieś portrety?
Może jakieś portrety?

Typowe, jak baby zaczną zimą o lampach sollux to przestać nie potrafią

"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."
- qzia
- Gadu-Gadu: 9909298
- Kontakt:
Prosimy o fotki
Ja też z tych co raczej nie dogrzewają. Wolę butelkę z ciepłą wodą pod ręcznik włożyć jak maluchy muszą trochę same pobyć niż lampą świecić. Nawet kiedyś taka lampę nabyłam ale chyba nigdy jej nie używałam. U mnie tylko pierwszy miot był zimowy ale pamiętam że maluchy już w lutym na dwór na siku latały.
A może nawet w styczniu. 

Ja też z tych co raczej nie dogrzewają. Wolę butelkę z ciepłą wodą pod ręcznik włożyć jak maluchy muszą trochę same pobyć niż lampą świecić. Nawet kiedyś taka lampę nabyłam ale chyba nigdy jej nie używałam. U mnie tylko pierwszy miot był zimowy ale pamiętam że maluchy już w lutym na dwór na siku latały.

- miszakai
- Gadu-Gadu: 0
- Kontakt:
Dzięki Basia
A lampa od tej krytyki się przepaliła(tzn. żarówka)
Odkupujecie
Zdjęcia robię właściciwie spontanicznie w ciągu całego tygodnia ale tradycyjnie w Glinianej Osadzie jak maluchy kończą kolejny tydzień życia to staramy się zrobić ich więcej i tego właśnie dnia kiedy mają swoje małe "urodzinki".
Będę wrzucać pewnie we wtorki lub środy:)
Kluchy kończą pierwszy tydzień życia. Przybierają, pełzają, kwękają, poszczekują. Krajka ma apetyt jak smoczyca
Na zdjęciach melanżowe wielokolorowe obróżki mają sunie - URSA i UROCZA BAJKA.
Jeden chłopak ma zielono-żółtą a reszta jednokolorowe. Na razie:) Dopóki nie wejdziemy w doroślejsze obróżki
Najpierw ogólne

Zdjęcia robię właściciwie spontanicznie w ciągu całego tygodnia ale tradycyjnie w Glinianej Osadzie jak maluchy kończą kolejny tydzień życia to staramy się zrobić ich więcej i tego właśnie dnia kiedy mają swoje małe "urodzinki".
Będę wrzucać pewnie we wtorki lub środy:)
Kluchy kończą pierwszy tydzień życia. Przybierają, pełzają, kwękają, poszczekują. Krajka ma apetyt jak smoczyca

Na zdjęciach melanżowe wielokolorowe obróżki mają sunie - URSA i UROCZA BAJKA.
Jeden chłopak ma zielono-żółtą a reszta jednokolorowe. Na razie:) Dopóki nie wejdziemy w doroślejsze obróżki

Najpierw ogólne