Zakochani w Ogarach
- Pasja
- Gadu-Gadu: 0
Re: Zakochani w Ogarach
Dziękujemy!!!!Wilga pisze:Witam, też znad morza - z Gdańska. Powodzenia!
- Monika M-S
Cudownie, że jesteście na ogarkowie
Cieplutko pozdrawiamy

Cieplutko pozdrawiamy

Leśne Bytowanie Hodowla Ogarów Polskich "...nieśmiertelność tkwi w łańcuchu, nie w poszczególnych ogniwach." E.Wiechert
- Monika M-S
Na Leśnym Bytowaniu wkleiłam nowe focie maluszków
Przytulaśnie/całuśna TUNDRA pięknie pozuje

Leśne Bytowanie Hodowla Ogarów Polskich "...nieśmiertelność tkwi w łańcuchu, nie w poszczególnych ogniwach." E.Wiechert
- Pasja
Również serdecznie pozdrawiamyMonika M-S pisze:Cudownie, że jesteście na ogarkowie![]()
![]()
Cieplutko pozdrawiamy

- Pasja
Już oglądaliśmyMonika M-S pisze:Na Leśnym Bytowaniu wkleiłam nowe focie maluszków![]()

- Monika M-S
Na blogu wkleiłam zdjęcia z nową jadalnio-sypialnią i toaletą Ogareczków, którą wymyślił i wykonał mój mąż. Maluszki od razu wiedziały o co chodzi, a widok po dzisiejszej nocy całkowicie nas w tym utwierdził
Mądrale kochane 

- Pasja
Niesamowite są te maluchy!!! A pomysł męża mistrzowski!!!!!Monika M-S pisze:Na blogu wkleiłam zdjęcia z nową jadalnio-sypialnią i toaletą Ogareczków, którą wymyślił i wykonał mój mąż. Maluszki od razu wiedziały o co chodzi, a widok po dzisiejszej nocy całkowicie nas w tym utwierdziłMądrale kochane
Witaj.Pasja pisze:Witamy wszystkich ogarkowiczów!
Jeszcze nie jesteśmy w gronie szczęśliwych posiadaczy Ogara, ale już niedługo!!! Już bardzo niedługo będziemy mieli nowego członka rodziny. "Tundra" bo tak ma na imię nasza ogarunia, pochodzi z Hodowli Ogara Polskiego "Leśne Bytowanie". Będzie to nasza pierwsza przygoda z Ogarami. Dużo czytałam na temat tej rasy i zdjęć obejrzałam setki. Ale po rozmowie z panią Moniką (właścicielką hodowli) to kompletna wariacja. Nasza rodzinka codziennie przegląda zdjęcia maluchów i dzielnej mamusi. Z utęsknieniem czekamy na naszą Tundrę...
Pozdrawiamy wszystkich serdecznie
Ja mam identycznie !
Codziennie obserwuje foty, zagłębiam się lekturę forum.
My czekamy na Turzycę. Sunia będzie mieszkać w Holandii ( Waalwijk ), ale baza wakacyjna to Świdnica, więc chętnie zdobędziemy razem Ślężę ( o ile Tundra z rodziną się też na to pisać będą w przyszłości)

- Pasja
Witam!Bartek pisze:Witaj.Pasja pisze:Witamy wszystkich ogarkowiczów!
Jeszcze nie jesteśmy w gronie szczęśliwych posiadaczy Ogara, ale już niedługo!!! Już bardzo niedługo będziemy mieli nowego członka rodziny. "Tundra" bo tak ma na imię nasza ogarunia, pochodzi z Hodowli Ogara Polskiego "Leśne Bytowanie". Będzie to nasza pierwsza przygoda z Ogarami. Dużo czytałam na temat tej rasy i zdjęć obejrzałam setki. Ale po rozmowie z panią Moniką (właścicielką hodowli) to kompletna wariacja. Nasza rodzinka codziennie przegląda zdjęcia maluchów i dzielnej mamusi. Z utęsknieniem czekamy na naszą Tundrę...
Pozdrawiamy wszystkich serdecznie
Ja mam identycznie !
Codziennie obserwuje foty, zagłębiam się lekturę forum.
My czekamy na Turzycę. Sunia będzie mieszkać w Holandii ( Waalwijk ), ale baza wakacyjna to Świdnica, więc chętnie zdobędziemy razem Ślężę ( o ile Tundra z rodziną się też na to pisać będą w przyszłości)
Super!!! Kto wie może kiedyś uda nam się razem gdzieś spotkać.
Pozdrawiam serdecznie