Czata pisze: a ja na tą okoliczność zaczynam smażyć dżemy![]()
![]()
ło matulu....a z czego te dżemy będą..w styczniu

Czata pisze: a ja na tą okoliczność zaczynam smażyć dżemy![]()
![]()
Qzia, oj Ty chyba już wiesz kto ocenia na klubowejqzia pisze:Szkoda Klubówki, bo to dla rasy bardzo ważna impreza, choć dżemów na niej nie można kupić.
Nie mam pojęcia.kasiawro pisze:Qzia, oj Ty chyba już wiesz kto ocenia na klubowejqzia pisze:Szkoda Klubówki, bo to dla rasy bardzo ważna impreza, choć dżemów na niej nie można kupić.![]()
Poproszę ketrin, aby dżemy dla Ciebie przygotowała
To ważne?qzia pisze: No i pytanie dla wielu ważnejacy sędziowie i opłaty?
Czy nie ma znaczenia?qzia pisze: Ale to i tak nie ma znaczenia.
Jak to z czego? Z mrożonek !weszynoska pisze:ło matulu....a z czego te dżemy będą..w styczniu![]()
Qzia tylko może doprecyzuj na wstępie, bo będziemy czekali z pasztetem z dziczyzny ,a będzie zawód, bo miał być z soczewicy czy innej soi...qzia pisze: A dżemów nie lubię. Zdecydowanie wolę kanapkę z pasztetem. Jakby ktoś mi upiekł pasztet to może się skuszę.![]()
Ej, no jak do Opola daliście radę do Wrocław już rzucik beretem i trasa superPoniatowski Dwór pisze:marzy mi się ta impreza.... więc wpisuje w kalendarz (dla mnie na sztywno - ale tu jeszcze moja druga połowa sie musi ustosunkowac - a to dla niego to taaaaaaaaaaaaaak daleko) i tez co nieco zacznę nastawiac....
A tak właściwie, czy ma to znaczenie z czego dżem, przecież wszyscy powinni wiedzieć, że to co na tym dżemie zarobimy, to pójdzie na ogarowy fundusz.weszynoska pisze: ło matulu....a z czego te dżemy będą..w styczniu![]()