Rezerwacja 34/7
Tym samym w imieniu własnym i mam nadzieję że w imieniu organizatorów Zlotu ogłaszam II DOROCZNY ZLOTOWY BAZAREK OGARKOWY
Mam propozycję , wypowiedzcie się. Żeby uniknąć "zmęczenia materiału" i jak ktoś słusznie zauważył że w bazarkach biorą udział najczęściej te same osoby. Proponuję żeby robić bazarki tematyczne, np w tym roku pod hasłem "empik" a więc książki, czasopisma, płyty, gadżety, obrazy, zdjęcia, kalendarze, plakaty, mapy , przewodniki, maskotki, bibeloty i masę innych rzeczy jak to w empiku. Następny przy jakiejś okazji - ciuchlandia, potem przetwory domowe itd.
Można by też wcześniej pisać o własnych zapotrzebowaniach - że się poszukuje czegoś konkretnego.
Ja w tym roku poszukuję przedmiotów pod hasłem wystroju domu. Potrzebuję min dużych prostokątnych podkładek na stół pod talerze, takich w rozmiarach serwetek z fajnym wzorem - coś w stylu jak w tamtym roku przywiozła AniaW. Liczę na Wasze uwagi.
"...wcale nie wyprzedziliśmy zwierząt i roślin na drodze ewolucji. Po prostu one poszły w jedną stronę, a my w drugą."