Blog Sary (Zachcianki) z Gończaków
-
Re: Blog Sary (Zachcianki) z Gończaków
Na spacerze
- Załączniki
-
- sarka.jpg (51.24 KiB) Przejrzano 1823 razy
-
- sarka2.jpg (47.79 KiB) Przejrzano 1824 razy
-
Białystok 2009
- Załączniki
-
- białystok.jpg (54.46 KiB) Przejrzano 1815 razy
-
- białystok1.jpg (48.43 KiB) Przejrzano 1817 razy
Wreszcie nowe fotki 
Jak super
Jak ładnie stoi na wystawie

Jak super

Jak ładnie stoi na wystawie

Znalazłam
Miałam już tutaj na forum nie pisać, ale w ramach wyjątku daję ten link:
Niektórzy z Was będą mogli ją zobaczyć teraz na wystawie w Grudziądzu i Opolu i na wielu jeszcze innych wystawach
PS. Godz.01:37. Skoro zdjęcia są widoczne dla wszystkich, to usuwam ten link..

Miałam już tutaj na forum nie pisać, ale w ramach wyjątku daję ten link:
Niektórzy z Was będą mogli ją zobaczyć teraz na wystawie w Grudziądzu i Opolu i na wielu jeszcze innych wystawach

PS. Godz.01:37. Skoro zdjęcia są widoczne dla wszystkich, to usuwam ten link..
Ostatnio zmieniony środa 11 kwie 2012, 01:37 przez monik, łącznie zmieniany 1 raz.
- rafkow
- Gadu-Gadu: 34201
- Kontakt:
To ja w ramach wyjątku podam ten link:monik pisze:Miałam już tutaj na forum nie pisać, ale w ramach wyjątku daję ten link:
http://ogarkowo.pl/viewtopic.php?f=10&t ... 07&#p55607
A najpewniej za jakiś czas w dziale adopcje albo na portalu Allegromonik pisze:Niektórzy z Was będą mogli ją zobaczyć teraz na wystawie w Grudziądzu i Opolu i na wielu jeszcze innych wystawach

No i nie mogę się wprost doczekać wspólnych zdjęć Zachcianki z Blue oraz Arafatem

Rafał - nie nadajesz się na administratora forum. Admin powinien być neutralny, a nie złośliwy.
Zachowujesz się jak typowa baba na wiejskim rynku, której ktoś coś powie i zaraz wysnuwa swoje chore wnioski. Popracuj nad sobą.
Ach, i nie muszę Ci się tłumaczyć jakie mam psy, "mój cyrk, moje małpy".
Żegnam.
PS. Mało mnie znasz, nigdy i to przenigdy nie dałam nawet info o moich szczeniakach na allegro.
Zachowujesz się jak typowa baba na wiejskim rynku, której ktoś coś powie i zaraz wysnuwa swoje chore wnioski. Popracuj nad sobą.
Ach, i nie muszę Ci się tłumaczyć jakie mam psy, "mój cyrk, moje małpy".
Żegnam.
PS. Mało mnie znasz, nigdy i to przenigdy nie dałam nawet info o moich szczeniakach na allegro.
- kasiawro
- Sołtys Wsi Ogarkowo
- Gadu-Gadu: 13373652
Zgadzam się z tym, z tym że Rafkow, nie pisał jako admin, tylko jako jeden z kilkuset członków forum, to po pierwsze, a po drugie to nie złośliwość, ale czysta ciekawość ludzka.monik pisze: Admin powinien być neutralny, a nie złośliwy.
Monik hodowca/właściciel też powinien być neutralny i odpowiedzialny. Powinien mieć psa od początku do końca jego żywota, a nie zmieniać egzemplarze jak sezonowe kwiaty w doniczce.
Skoro dopisałaś coś jeszcze, to ja też coś jeszcze dopiszę

Zgadzam się z Tobą "Twój cyrk i Twoje małpy

- rafkow
- Gadu-Gadu: 34201
- Kontakt:
Zauważ że nie pisałem z konta administratora, tylko z konta zwykłego użytkownika, gdzie mogę wyrażać swoje opinie, zdanie i podlegają ono moderacji przez inne osoby zarządzające treścią forum.monik pisze:Rafał - nie nadajesz się na administratora forum. Admin powinien być neutralny, a nie złośliwy.
Ty natomiast swoim postępowaniem nie jeden raz potwierdziłaś iż nie nadajesz się na opiekuna psa.
Tylko że o to w tym wszystkim chodzi aby takim cyrkiem zarządzała osoba kochająca ten cyrk a jednocześnie mająca odpowiednie kompetencje a nie klaun robiący swoje show kosztem małp.monik pisze:"mój cyrk, moje małpy".
Monik hodowca/właściciel nie mieszka na wsi w chacie, która jest oddalona od innej chaty kilkaset metrów lub nawet km, ale mieszka w bloku i jeśli jakiś pies nagle zaczyna np. szczekać i przeszkadzać sąsiadom, to jest zmuszona poszukać mu nowego, ale dobrego domu. I myślę, że jest to o wiele lepsze, niż oddawanie psa do schroniska czy usypianie, jak to niektórzy robią, a potem mówią, ze był np chory i umarł. I lepsze niż zakładanie psom obróż elektronicznych czy podcinanie strun głosowych, bo wg Monik jest to niehumanitarne.kasiawro pisze:[...]monik pisze: Admin powinien być neutralny, a nie złośliwy.
Monik hodowca/właściciel też powinien być neutrealny i odpowiedzielny. Powinien mieć psa od początku do końca jego żywota, a nie zmieniać egzemplarze jak sezonowe kwiaty w doniczce.
Monik hodowca/właściciel nie myśli tylko o sobie, ale także o ludziach którzy w jej sąsiedztwie mieszkają.
Monik hodowca/właściciel nie zmienia psów jak rękawiczki, bo niby się znudzą (wg niektórych), jeśli musi poszukać nowego domu, to robi to z wielkim bólem, ponieważ zawsze był to jakiś wymarzony psiak lub czasami nawet wciśnięty przez znajomych, a potem pokochany..
Monik hodowca/właściciel jest też czasami domem tymczasowym dla innych psiaków i jak znajduje im nowy dom, to też jest postrzegana, że znowu wydaje psa i to jest chore wg mnie.
Monik hodowca/właściciel mieszka sama i musi też pracować, żeby utrzymać to całe towarzystwo i siebie, ponieważ nie hoduje dla zarobku i nie przesiaduje całymi dniami w domu przed internetem i nie może niańczyć głośnych psów, więc wtedy próbuje im znaleźć nowy dom, czy to źle? Często i gęsto psiaki były kupowane przeze mnie za ciężkie pieniądze, a szły do nowego domu za darmo.
Proszę bardzo: jeśli i Wy nie hodujecie dla zarobku, to dlaczego większej sumy ze sprzedaży szczeniąt nie przekażecie np na "pomoc dla ogarków", czy na utrzymanie forum, tylko wpłacacie po 20zł? Irytuje mnie to czasami.
Ludzie - zacznijcie się zajmować swoimi sprawami, a nie rąbaniem czyichś tyłków i snuciem jakichś niestworzonych historii, bo czegoś tam ktoś nie chce Wam napisać/powiedzieć.
Każdy ma prawo do własnej prywatności!
Rafał - obojętnie pod jakim nickiem będziesz, nie zmienisz tego że jesteś także administratorem, a używanie innego nicka to jest wg mnie nadużywanie swoich kompetencji.
Rozumiem, że jesteś fanem tego powiedzenia: "Co wolno wojewodzie, to nie Tobie smrodzie"?
Występowanie jednej osoby pod kilkoma nickami jest też zabronione, czyż nie tak?
Skoro jesteś adminem, to bądź tylko nim. Jeśli chcesz być zwykłym pionkiem, to zrezygnuj z administracji.
Rozumiem, że jesteś fanem tego powiedzenia: "Co wolno wojewodzie, to nie Tobie smrodzie"?
Występowanie jednej osoby pod kilkoma nickami jest też zabronione, czyż nie tak?
Skoro jesteś adminem, to bądź tylko nim. Jeśli chcesz być zwykłym pionkiem, to zrezygnuj z administracji.