Chyba nie bardziej niż pani na poczcie przyjmująca zlecenie przelewu zagranicznegoMarta A pisze: Boże, jak dziecko we mgle jestem...

Junior.
Ja bym wpisała chyba Polish Hound ale myślę, że po ogarze też dojdą co to

Chyba nie bardziej niż pani na poczcie przyjmująca zlecenie przelewu zagranicznegoMarta A pisze: Boże, jak dziecko we mgle jestem...
Haha, o na pewno nie bardziej! Moja pani osiągnęła szczyty zagubieniaAnia W pisze:Chyba nie bardziej niż pani na poczcie przyjmująca zlecenie przelewu zagranicznegoMarta A pisze: Boże, jak dziecko we mgle jestem...
No to może na zasadzie kompromisu angielska nazwa dla ścisłości w nawiasie po ogar polski?Ania W pisze:Ja bym wpisała chyba Polish Hound ale myślę, że po ogarze też dojdą co to
Zawsze pisałam po polsku bo tak widnieje na stronie FCIMarta A pisze: No to może na zasadzie kompromisu angielska nazwa dla ścisłości w nawiasie po ogar polski?
Wpisz czaprak i się nie przejmujCzy ktoś podpowie jeszcze co z tym czaprakiem/ kolorem?
przesadzasz ja to Hani zadawałam pytania z kosmosu aż sie teraz wstydzeMarta A pisze:Znaczy się Junior class?
Boże, jak dziecko we mgle jestem...
No ja dopiero trzeciAnia W pisze: niby człowiek robił to dziesiątki razy ale jednak ta zagranica onieśmiela